Η στάση του Α. Γιόρτσιου στο ΡΙΚ ηταν μια τετοια «στιγμη»…Αυτές τις μορφές αντίστασης “in the belly of the beast” εν καλά να τις τιμούμε τζαι να τις αναδείχνουμε… Γιατί εν τζαι καθρέφτης της σιωπής [ή τζαι της λειτουργίας ως πλυντηρίου] μερικών άλλων.. :)


·         Καθημερινές αντιστάσεις: το ευχάριστο των εξελίξεων μετά τα γεγονότα του Σαββάτου στις 13/2 ήταν τζαι οι μορφές αντίστασης στους μηχανισμούς της εξουσίας. Η στάση του  Α. Γιόρτσιου στο ΡΙΚ ηταν μια τετοια «στιγμη».. [υπενθυμίζεται ότι ανάλογη αιρετική – για την λογοκρισία του καθεστώτος-στάση τήρησε ο κ. Γιόρτσιος τζαι για το πόρισμα για τον Συνεργατισμό] …Αυτές τις μορφές αντίστασης “in the belly of the beast” εν καλά να τις τιμούμε τζαι να τις αναδείχνουμε… Γιατί εν τζαι καθρέφτης της σιωπής [ή τζαι της λειτουργίας ως πλυντηρίου] μερικών άλλων.. :)

Μονόλογος 15/02/2021 Μέρος Α

Το βασικό θέμα στο μονόλογο της Δευτέρας ήταν τα επεισόδια του Σαββάτου με την υπέρμετρη χρήση βίας από την Αστυνομία και ο Ανδρέας Γιόρτσιος Andreas Giortsios αφού έκανε σύγκριση της στάσης της Αστυνομίας κατά τις προηγούμενες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στη Λευκωσία και επικαλέστηκε τον κώδικα αστυνομικής δεοντολογίας, αναρωτήθηκε το αυτονόητο: ποιοι έδωσαν τις οδηγίες και εντολές.

https://www.facebook.com/giortsiosandreas/videos/852082482300238


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποθεση της κ. Γιαννάκη φαίνεται να μετατράπηκε, με τις αντιδράσεις της [τζαι των εκ των φαινομένων, υποστηρικτών της], σε υποψία σαν σύμπτωμα διαπλοκής... το οποίο ενισχύεται από ένα είδος άγχους για λογοκρισία από.. τους «υπερασπιστές»..

Επίπεδο γελοιότητας με το συμπάθκειο – τα κοπελλούθκια του Χριστοδουλίδη πρέπει να πηαίνουν σχολείο με κρατική επιχορήγηση;

· Η Γιαννάκη, όπως ήρταν τα πράματα Χριστοδουλίδη, εν εσένα που εκθετει, με το δημοσιογραφικό δίκτυο που φαίνεται να πλάκωσε για να στηρίξει/προωθήσει τουτο που φαινεται σαν συγκάλυψη...