• Ανασκόπηση ΙΙ. Που την άλλη, ο ΔΗΣΥ τζαι οι παρατρεχάμενοι του είχαν συμπτώματα πανικού:



·         Ανασκόπηση ΙΙ. Που την άλλη, ο ΔΗΣΥ τζαι οι παρατρεχάμενοι του είχαν συμπτώματα πανικού: Στον Πολίτη ο Διονυσίου αγωνιζόταν να ισοπεδώσει για να ξεπλύνει τον Αναστο σε βαθμό που κατέληξε [αυτός της επιχείρησης συμφερόντων Πολίτης λτδ] να λανσάρει το αμίμητο [για τον ίδιο τζαι την πρακτική της εφημερίδας του] ότι η Κύπρος δεν έχει δημοκρατία γιατί.. δεν έχει ανεξάρτητους αξιωματούχους. :) ..Τέτοια απόγνωση – ο τυπάκος που κάμνει τον μουχτάρη στην επιχείρηση που πολέμησε με τέτοιο απαράμιλλο πάθος [οξά να πούμε λύσσα;] τους μόνους ανεξάρτητους αξιωματούχους που δεν έλεγχε το προεδρικό [Κ. Κληρίδη τζαι Ο. Μιχαηλίδη] τωρά φταίουν του οι συνέπειες των έργων της επιχείρησης του; ..O ΚωνΚων από ότι μαθαίνουμε τα έβαλε τώρα με το ιντερνέτ – άμα δεν μπορείς να απαντήσεις, φταίουν σου τζαι τα χτεσινά σου ρούχα.. :) …Στις τηλεοράσεις αμολήθηκαν η Μηλιώτη, ο Καρεκλάς κοκ; ..Ο Κούσιος δοκίμασε στρατηγική ανακύκλωσης πάλε [η οποία λανσαρίστηκε αρχικά μέσω Πολίτη] «όλοι είναι ίδιοι»/»μαζί τα φάγαμε» [του Χάσικου]/»διαφθορά υπήρχε πάντα» [αρά τί έκαμε ο καημενούλης το Νικούιν φυσικά]. Τζαι φυσικά άμα δημοσιοποιήθηκε η έκθεση της ελεγκτικής υπηρεσίας που εμπλέκει την παραχώρηση διαβατηρίων στα συμφέροντα του γαμπρού, τζαι της ευρύτερης οικογένειας Αναστασιάδη, οι περισσότερες τηλεοράσεις το λογόκριναν ξεδιάντροπα… Φοβούνται πια..

Κατά τα άλλα ο Παράσχος επιμένει [ρεαλιστικά ή αισιόδοξα] ότι με τις αποκαλύψεις που αναδύονται, ο Ανάστος δεν φκάλλει την θητεία ως το 2023..

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποθεση της κ. Γιαννάκη φαίνεται να μετατράπηκε, με τις αντιδράσεις της [τζαι των εκ των φαινομένων, υποστηρικτών της], σε υποψία σαν σύμπτωμα διαπλοκής... το οποίο ενισχύεται από ένα είδος άγχους για λογοκρισία από.. τους «υπερασπιστές»..

Επίπεδο γελοιότητας με το συμπάθκειο – τα κοπελλούθκια του Χριστοδουλίδη πρέπει να πηαίνουν σχολείο με κρατική επιχορήγηση;

· Η Γιαννάκη, όπως ήρταν τα πράματα Χριστοδουλίδη, εν εσένα που εκθετει, με το δημοσιογραφικό δίκτυο που φαίνεται να πλάκωσε για να στηρίξει/προωθήσει τουτο που φαινεται σαν συγκάλυψη...