• Μια εξαιρετική καταγραφή τζαι μετάφραση του τσίρκου Αβέρωφ λτδ καθώς προσπαθεί να πουλήσει την πορεία προς τα δυο κράτη [σαν αποκεντρωμένη μπλα μπλα – αφού πρώτα μόνος του αποφάσισε ότι ενεν καλή η ομοσπονδία για την οποία εμιλουσαμεν -τζαι ο ίδιος υποτίθεται- τοσο τζαιρο], να ξεπλύνει την διαπλοκή του Αναστασιάδη με κιτς κατασκευασμένης συγκίνησης. Αβέρωφ το απόλυτο νούμερο.


·         Μια εξαιρετική καταγραφή τζαι μετάφραση του τσίρκου Αβέρωφ λτδ καθώς προσπαθεί να πουλήσει την πορεία προς τα δυο κράτη [σαν αποκεντρωμένη μπλα μπλα – αφού πρώτα μόνος του αποφάσισε ότι ενεν καλή η ομοσπονδία για την οποία εμιλουσαμεν -τζαι ο ίδιος υποτίθεται- τοσο τζαιρο], να ξεπλύνει την διαπλοκή του Αναστασιάδη με κιτς κατασκευασμένης συγκίνησης [που απλά ξηχανει τα εκατομμύριά άπου εφκαλε στην πλάτη μας ο «πρόεδρος»  τζαι η φαμίλια του κοκ..]..Αβέρωφ το απόλυτο νούμερο. Αποκαλυπτικό πάντως πως μετα το ξεφτίλισμα των θεσμών με την αρπαχτη της διαπλοκής αυτοί φαίνονται μανικωμενοι να πουλήσουν τζαι την βόρεια Κύπρο σαν σκόνη πλυσίματος…

Εθώρουν εψές στις ειδήσεις στον Άλφα τζιαι έκαμε μου τόση έντύπωση που σηκώνει ολόκληρην ανάλυση: ο Αβέρωφ, γνωστός τζιαι ως Φούλλης σε συνέντευξή του στο Άλφαlive να μιλά σε πολλά μόνο κυπριακά, σπαστά γιατί εν τα πολλογυρίζει η γλώσσα του γιατί στην Αρκάκα εν την κοινή ελληνική που μιλούν (επίδραση του Ως δαμε? ) τζιαι να κάμνει πως μιξοκλέει στο ενδεχόμενο διχοτόμισης. Έπιαν τον τωρά η έγνοια. Τα τελευταία 4 χρόνια που ηταν στο ψυγείο το Κυπριακό εξαιτίας του προκατοχού του στο ΔΗΣΥ που επροωθαν διχοτόμηση τζιαι κυρίως που τα έσυρεν ίσια πανω ούλλα για τα διαβατήρια εν είσιεν έγνοια της διχοτόμησης ούτε τζιια έκλεεν ο Αβέρωφ.

Έτο δαμέ το βίντεο – δε τζιαι γέλα που τα καρακιοζλίκια- https://www.youtube.com/watch?v=ovpLxxa6BRk

Το σιειρόττερον εν ότι προωθεί με τέθκοιον τρόπο ουσιαστικά τη συνομοσπονδία που εν αστείο να κλαίει για διχοτόμοση όταν ουσιαστικά την προωθεί.

Τόσον αχάπαρος που λαλεί ότι εννά επανέλθουμε στις ρώγες  χαχαχαχαχα τζιαι όι στις ράγες – στο 1,33

Το μάρκετινγκ για την αποκεντρωμένη που δεν είναι χαλαρή αλλά πολλά δυνατή ομοσπονδία 13,40

Στο 17 ξεκινούν τα κυπριακά…

Ακόμα τζιαι το πώς θωρούν ουσιαστικά την Κύπρο λαλεί το – ως κοτσιάνι – στο 19.00

Τζιαι στο 19.29    να έσιει την έγνοια του διαβατηρίου (να μεν γεμώσουμεν τούρκους) τζιαι που έν είσιειν την έγνοια να γεμώσουμεν εγκληματίες τζιαι λαμόγια οταν εδίαν ο προεδρος του διαβατήρια

Στο 20.10 «ήντα μπου να κάμνει ο καθένας έσσω του, στη ζώνη του να είναι σχεδόν πλήρη αυτονομία». Αν τούτον δεν είναι συνοποσπονδία ......η τζα9ι ανοιγμα προς τα δυο κρατη, αξιζει αν απορησει κανεις τι άλλο είναι…

Στο 22.15 λαλεί του ο δημοσιογράφος «εν συνομοσπονδία τούτον που περιγράφετε». Φκάλλει τα γυαλλούθκια, δίννει φρύδιν τζιαι «προειδοποιεί ότι θα μιλήσει τζιαι λλίον κυπριακά για να πει εν βρίσκεται η ίσια μας. Το ένα βρωμεί το άλλο μυρίζει. Άμαν οι εξουσίες εν στην κεντρική κυβέρνηση ενναιν λειτουργικο το κράτος (τζιεινα που πριν λλίον ελάλεν ο ίδιος ότι εν το καθιστον λειτουργικό) τζιαι συμφωνώ εγώ». Άρα ουσιαστικά απορρίπτει την ομοσπονδία ως μη λειτουργική, τζιαι γι αυτό προωθεί τη «αποκεντρωμένη» που έννεν ομοσπονδία αλλά όπως είπεν τζιαι που πάνω «στην ζώνη του ο καθένας να κάμνει ήντα που θέλει».

Ε να αποφασίσουμε τι θέλουμε. Θέλουμε ομοσπονδία που εννεν λειτουργική ή όπως σοφά είπεν ο πρόεδρος αποκεντρωμένη?

Τζιαι στο 28.00 λαλεί μας ότι ήταν ο μόνος πολιτικός που ελάλεν πως το Σχέδιο Γκουτέρες έπρεπε να το προσυπογράψουμεν τζιαι να το κάμουμεν προίκα μας. Εεεε γιατί εν το ελάλεν του Αναστασιάδη τζιαι να τον πιέσει? Τζιαι αν το έκαμεν τζιαι ο άλλος εκλώτσαν γιατί εν τον εξεμπρόστιασεν? 4 χρόνια είσιεν για κάτι τέτθκοιον. Το Σχέδιο Γκουτέρες μιλά για αποκεντρωμένη ομοσπονδία που εν σοφή πρόταση Αναστασιάδη?

Τζιαι στο 44.50 ξεκινά η αυτοηρωοποίηση τζιαι αυτοθυματοποίηση του; Δοξάστε με τρώω πέτρες που ούλλες τες πάντες για να σας σώσω.. «να μπαίνω μια ζωή μες τη φωθκιάν, να προσπαθώ να την ησβήννω»

Το ρεσιτάλ πλησιάζει κορύφωση στο 45,45 – «Επέτρεψε μου να πω τζιαι κάτι για τον Αναστασιάδη. Που το πρωίν ως τη νύκτα κτυπούν του κάτω που τη μέση. Εν ο πρόεδρος μας! (ψηλώνει ο τόνος δαμέ για έμφαση) Τούτα ούλλα που του φορτώννουν (μάνα μου τον καημένο) που τα ξανάπε τζιαι του ΑΚΕΛ και ο Νικόλας και οι άλλοι. Αποφάσισεν ο κυπριακός λαός τζιαι το 18 όι μόνο το 13. Εν ο άθρωπος που μας έφκαλεν έξω που την κρίση. Τζιαι αν δεν είχαμε δυνατή οικονομία όταν ήρθεν η πανδημία θα εμπορούσαμεν να στηρίξουμεν τον κόσμο? [..] Στο κυπριακό, επειδή έζησαν πράματα που το 2004 ο Αναστασιάδης ήταν μπροστά για τη λύση του κυπριακού τζιαι εφορτώνναν του ότι εν προδότης (μάνα μου τον καημένο 2) γιατί δήθεν εγόρασεν τη μισή Καρπασία (εν τζιαι αποκλείω το). Τωρά ζέι τα που την άλλη μερκά. Πάλε εν προδότης ο Αναστασιάδης εν θέλει μίσιη μου λύση του κυπριακού για τους πύργους της Λεμεσού. Εν γίνεται τούτον το πράμα. Εν πρόεδρος μας. Εν ο θεσμός μας (ε ας το σεβαστεί ο ίδιος πρώτα), εν τούτος που εννά διαπραγματευτεί αύριο (κατίσιη μας). Κανεί τοξικότητα (Ας κάμνουμεν πολιτική με γιόγκα τζιαι διαλογισμό καλό).

Το ρεσιτάλ ξεκινά την κορύφωσή του στο 47,95 με τη φράση έσιει πολλούς που ξυπνούν τζιαι καρτερούν έναν κακό του τόπου για να έχουν να σχολιάζουν.

Στο 49,30 σκέφτειτε ντραμς να παίζουν δυνατά σαν προαναγγελεία «βλέπεις το σιέρι μου? Πες ότι εν το σιέριν του παιδκιού σου τζιαι διού σου εκατομμύρια να δεχτείς να κόψουν ένα δάκτυλον του. (με στεντόρια φωνή) Εν έσιει γονίο που εννά δεχτεί! Όσο εκατομμύρια τζιαι να του δώσουν να κόψουν έναν δάκτυλο του σιερκού του παιδκιού του. (Πλησιάζουμε στην κορύφωση τωρά τζιαι δυναμώνει η φωνή, το σώμα προβάλλεται μπροστά τζιαι ανασηκώννεται τζιαι τα μμάθκια βουρκώννου που το πετάρισμα των βλεφάρων) Ούτε τζιαι γω εννά δεκτω ποττέ (σπάζει η φωνή για έμφαση) να κόψουν ένα κομμάτι που την πατρίδα μου τζιαι να τη διχοτομήσουν! (άσχετα αν το έκαμεν ήδη πιλέ ο σοφός που ελιβάνιζα λλία λεπτά πιο πριν). Γι αυτό θα αγωνίζομαι (άγιος άθρωπος) για την επανένωση του τόπου μου.

(Ακολουθούν χειροκροτήματα, σφυρκές, χαμός. Τζιαι ακούεται μια φωνή να λαλεί: And the Oscar goes to……… FOULLLLISSSSSS! Because this is Cyprus


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποθεση της κ. Γιαννάκη φαίνεται να μετατράπηκε, με τις αντιδράσεις της [τζαι των εκ των φαινομένων, υποστηρικτών της], σε υποψία σαν σύμπτωμα διαπλοκής... το οποίο ενισχύεται από ένα είδος άγχους για λογοκρισία από.. τους «υπερασπιστές»..

Επίπεδο γελοιότητας με το συμπάθκειο – τα κοπελλούθκια του Χριστοδουλίδη πρέπει να πηαίνουν σχολείο με κρατική επιχορήγηση;

· Η Γιαννάκη, όπως ήρταν τα πράματα Χριστοδουλίδη, εν εσένα που εκθετει, με το δημοσιογραφικό δίκτυο που φαίνεται να πλάκωσε για να στηρίξει/προωθήσει τουτο που φαινεται σαν συγκάλυψη...