• Τζαι βλέποντας τί έγινε στο Συνεργατισμό δεν είναι τυχαίο ότι εσιάσαρεν η κυβέρνηση να φύει ο προηγούμενος Γενικός Εισαγγελέας, ο οποίος έντιμα διερεύνησε το σκάνδαλο. Ηθελαν να φύγει ο κ. Κληρίδης μήπως και προχωρήσει σε κατηγορίες.


·         Τζαι βλέποντας τί έγινε στο Συνεργατισμό [που ανάγκασε τον Γεωργιάδη να παραιτηθεί] δεν είναι τυχαίο ότι εσιάσαρεν η κυβέρνηση να φύει ο προηγούμενος Γενικός Εισαγγελέας, ο οποίος έντιμα διερεύνησε το σκάνδαλο. Ηθελαν να φύγει ο κ. Κληρίδης μήπως και προχωρήσει σε κατηγορίες. Τζαι φυσικά μόλις εβάλαν τον δικό τους Εισαγγελέα,  ελέγχοντας τζαι την αστυνομία από τον τζαιρό του Ιωνά, καρτερούν τωρά να περάσει ο τζαιρός για να μεν κάτσει κατηγορούμενος στο δικαστήριο ο Χαρούλης…

Γιατί ο Χ. Γεωργιάδης διέπραξε ένα ιστορικό έγκλημα… Όχι μόνο εργάστηκε για την δημιουργια ενός ολιγοπωλίου συστημικών [άρα με εγγύησΗ καταθέσεων]  τραπεζών [Κύπρου- Ελληνικής] στις οποίες έχει πρόσβαση το κόμμα του [άρα καθαρά συμφεροντολογικά ενάντια στα συμφέροντα της ευρύτερης κοινωνίας των μη ημέτερων]. Αλλά τζαι ενός καθεστώτος όπου αυτές οι 2 τράπεζες μπορούν να επιβάλουν ότι καθεστώς θέλουν, αφού ο μηχανισμός που λειτουργούσε για να είναι ανοικτή η αγορά [ο Συνεργατισμός] έκλεισε –τον εκλεισαν. Γυρισαν την κοινωνία πίσω στη εποχή των τοκογλύφων. Τζαι ταυτόχρονα οι δανειολήπτες είναι πια στο έλεος του καρτέλ των τραπεζών..

Το έγκλημα του Χ. Γεωργιάδη [έγκλημα ημετεροκρατίας, έγκλημα ενάντια στην κοινωνία, τζαι έγκλημα ελέγχου της αγοράς τζαι περιορισμού των επιλογων για όλους τους πολίτες] είναι μεγάλο..

Τζαι εν θα περάσει έτσι. Αργά ή γρήγορα ο Γεωργιάδης της ημετεροκρατίας θα τα έβρει μπροστά του. Τζαι αν υπάρχει δικαιοσύνη θα τα έβρει μπροστά τζαι σε δικαστήριο..

Τζιαμαί πρέπει να καταλήξει αυτό το σκανδαλο…

Άντε να δούμε πόσοι θα ψηφίσουν αυτό το έμβλημα ημετεροκρατίας… Γιατί αν ήταν κάτι κραυγαλέα εξόφθαλμο με τον Γεωργιάδη, ήταν η τάση του να διορίζει ημέτερους..

Κάθε ψήφος για τον κ. Γεωργιάδη, που θελει εστω τζαι επιφανειακα να φαινεται σαν «εντιμη»  θα πρέπει να εξηγήσει το σκάνδαλο να εμποδιστεί η έρευνα για τον Χατζηγιάννη [για ότι έκαμνε στην κλειστή περίοδο των τραπεζών το 2013] ..Κάθε ψήφος με καλή θέληση εννοείται τζαι εντιμότητα. Γιατί ψήφοι με ελπίδα βολέματος ανήκουν σε άλλη εποχή τζαι κατηγορία.. :) ..Όπως μαλλον φαινεται να είναι τζαι η νοοτροπια του κ. Γεωργιάδη..

Τζαι τούτο το συμπτωμα μερικοί ήθελαν να το πουλήσουν σαν… εκσυγχρονιστή;

Θα δούμε λοιπόν πόση ξεφτίλα υπάρχει ακόμα…

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποθεση της κ. Γιαννάκη φαίνεται να μετατράπηκε, με τις αντιδράσεις της [τζαι των εκ των φαινομένων, υποστηρικτών της], σε υποψία σαν σύμπτωμα διαπλοκής... το οποίο ενισχύεται από ένα είδος άγχους για λογοκρισία από.. τους «υπερασπιστές»..

Επίπεδο γελοιότητας με το συμπάθκειο – τα κοπελλούθκια του Χριστοδουλίδη πρέπει να πηαίνουν σχολείο με κρατική επιχορήγηση;

· Η Γιαννάκη, όπως ήρταν τα πράματα Χριστοδουλίδη, εν εσένα που εκθετει, με το δημοσιογραφικό δίκτυο που φαίνεται να πλάκωσε για να στηρίξει/προωθήσει τουτο που φαινεται σαν συγκάλυψη...