• Η Λοττίδη βολόδερνε στην αρχή – αλλά στο τέλος μας έριξε την πιο κωμική ατάκα Τί σου κάμνει η ανάγκη παραγωγής έργου υπηρεσιών, τα γέρημα… Η καταγραφή της δήλωσης από τον Α. Σκορδίλη..:)


·         Η Λοττίδη βολόδερνε στην αρχή – αλλά στο τέλος μας έριξε την πιο κωμική ατάκα… Η οποια μεταφραζόμενη στην καθημερινότητα θα μπορούσε να σημαίνει: «όταν γίνει ένα φόνος, τότε πρέπει να δούμε τί έκανε το θύμα για να προκαλέσει τον πυροβολισμό».

Τί σου κάμνει η ανάγκη παραγωγής έργου υπηρεσιών, τα γέρημα…

Η καταγραφή της δήλωσης από τον Α. Σκορδίλη..:)

 

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΚΟΡΔΙΛΗΣ

Εκπληκτικής ποιότητας (Α. Α.) παρέμβαση της λατρευτής μας επιτρόπου Μ. Lottίδη αλλάζει το διεθνές πλαίσιο συζήτησης για την υπέρμετρη αστυνομική βία!

Αντιγράφουμε από τον φερόμενο ως έγκριτο Κυπριακό συντηρητικό - φιλοκυβερνητικό τύπο (κάτι σαν αγωγή του Πολίτη για αρχαρίους με κάμποσες πινελιές από τον λόγο του θεού):

Παρέμβαση στο θέμα (σ.σ. αναφέρεται στην άγρια αστυνομική βία κατά τη διάρκεια ειρηνικής διαμαρτυρίας πολιτών ενάντια στη κυβερνητική διαφθορά) έκανε και η Επίτροπος Διοικήσεως (σ.σ. θρησκευόμενη σύζυγος τοπικού εκδότη που τη διόρισε ο εγκαλούμενος ως ο αρχηγός της συμμορίας της διαφθοράς πρόεδρος της δημοκρατίας) χαρακτηρίζοντας απαράδεκτη τη βία σε οποιεσδήποτε ειρηνικές διαδηλώσεις.

"Για να βρεθεί ένα πρόσωπο στο πάτωμα ή να βλέπουμε το πόδι αστυνομικού στο κεφάλι του, είναι κάτι τόσο ακραίο, που θα πρέπει να δούμε τι προκλήθηκε, τι το προκάλεσε, ποια ήταν η αντίδραση. Αν το πρόσωπο αυτό κρατούσε οποιοδήποτε αιχμηρό αντικείμενο ή αν έθετε σε κίνδυνο τη ζωή τρίτων προσώπων", δήλωσε η Επίτροπος Διοικήσεως, Μαρία Λοττίδη. […]


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποθεση της κ. Γιαννάκη φαίνεται να μετατράπηκε, με τις αντιδράσεις της [τζαι των εκ των φαινομένων, υποστηρικτών της], σε υποψία σαν σύμπτωμα διαπλοκής... το οποίο ενισχύεται από ένα είδος άγχους για λογοκρισία από.. τους «υπερασπιστές»..

Επίπεδο γελοιότητας με το συμπάθκειο – τα κοπελλούθκια του Χριστοδουλίδη πρέπει να πηαίνουν σχολείο με κρατική επιχορήγηση;

· Η Γιαννάκη, όπως ήρταν τα πράματα Χριστοδουλίδη, εν εσένα που εκθετει, με το δημοσιογραφικό δίκτυο που φαίνεται να πλάκωσε για να στηρίξει/προωθήσει τουτο που φαινεται σαν συγκάλυψη...