Ο Αναστασιάδης.. ακόμα τζαι τωρα που εκατάντησεν περίγελος, παραμιλά όπως ένας «δικηγοράκος» σε επαρχιακό δικαστήριο..



Για να ολοκληρωθεί η εικόνα, θα πρέπει να προσθέσουμε τον κ. Σίνκα, του οποίου το γραφείο συνδέεται με τις πολιτογραφήσεις για το καζίνο - τζαι ο οποίος συνδέεται με την οικογένεια των συμπέθερων. Τζαι φυσικά, την γραφική κ. Έμιλυ δούκισσα κοκ η οποία φαινεται να χρησιμοποια την υπουργοποιηση της για να εξασφαλισει ενταλαματα, αλλα τζαι για να συγκαλύψει ότι φοβάται ότι θα αποκαλυφθεί. Τζαι μετά καρτερά τον μπαμπά των φιλενάδων της, που κάμνει τον πρόεδρο, να το παίξει ο αυταρχικός θείος που ξεπλένει το άτακτο κοριτσάκι. Τζαι ούτε μια συγνώμη… Ούτε ίχνος τσίπας..

Τουλάχιστον το υποσυνείδητο του αρχιεπίσκοπου ομολόγησε έστω τζαι σε slip of tongue την αλήθκεια «πρέπει να σταματήσουμε να κλέφκουμε – και βάζω και τον εαυτό μου μέσα».. Ο Αναστασιάδης, όμως, είναι, φαινεται, ένας «λαγός» [όπως ο ίδιος αποκαλεί τους δειλούς] – παίζει τον ψευτόμαγκα με τα τασάκια, αλλά βουρά να διορίζει ημέτερους να μπλοκάρουν έρευνες τζαι να εμποδίζουν τις αποκαλύψεις για την ενδεχομενη διαπλοκή του. Τζαι ακόμα τζαι τωρα που εκατάντησεν περίγελος, παραμιλά όπως ένας «δικηγοράκος» σε επαρχιακό δικαστήριο..

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποθεση της κ. Γιαννάκη φαίνεται να μετατράπηκε, με τις αντιδράσεις της [τζαι των εκ των φαινομένων, υποστηρικτών της], σε υποψία σαν σύμπτωμα διαπλοκής... το οποίο ενισχύεται από ένα είδος άγχους για λογοκρισία από.. τους «υπερασπιστές»..

Επίπεδο γελοιότητας με το συμπάθκειο – τα κοπελλούθκια του Χριστοδουλίδη πρέπει να πηαίνουν σχολείο με κρατική επιχορήγηση;

· Η Γιαννάκη, όπως ήρταν τα πράματα Χριστοδουλίδη, εν εσένα που εκθετει, με το δημοσιογραφικό δίκτυο που φαίνεται να πλάκωσε για να στηρίξει/προωθήσει τουτο που φαινεται σαν συγκάλυψη...