Η Έμιλυ Γιολίτη δεν είναι απλώς ένα κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο

 


Gregoris Ioannou

Η Έμιλυ Γιολίτη δεν είναι απλώς ένα κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο, ανίκανη για τον δημόσιο ρόλο που της ανάθεσε να παίξει ο παπάκης της φίλης της. Ούτε το θέμα εξαντλείται στο γεγονός ότι η κ. Γιολίτη δεν ανέχεται όχι μόνο την κριτική, αλλά ούτε καν την σάτιρα.

Το γεγονός ότι προέβηκε και πάλι σε κατάχρηση εξουσίας, πιο σοβαρή αυτή τη φορά καθότι εκμεταλλεύτηκε την θεσμική της θέση για να παραβιάσει συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα και να στείλει την αστυνομία να εκφοβίσει γυναίκα από τη Λάρνακα για ένα σατιρικό λογαριασμό στο τουίττερ, είναι σοβαρό και δεν πρέπει να περιορίζεται ως απλώς μέρος του αππώματος της. Είναι αυταρχική εκτροπή και ως τέτοια πρέπει να αντιμετωπίζεται. Η παρωδία που παριστάνει την Υπουργό Δικαιοσύνης δεν σηκώνει στο ξεπλυμμένο σπαθάκι της ούτε το τρολάρισμα εν είδει παρωδίας.

Βρε την υπουργάρα νούμερο που μας προέκυψε. Lady Εμιλυ Καρτασιαν Duchess of Yiolou και ξερό ψωμί.

🙂

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποθεση της κ. Γιαννάκη φαίνεται να μετατράπηκε, με τις αντιδράσεις της [τζαι των εκ των φαινομένων, υποστηρικτών της], σε υποψία σαν σύμπτωμα διαπλοκής... το οποίο ενισχύεται από ένα είδος άγχους για λογοκρισία από.. τους «υπερασπιστές»..

Επίπεδο γελοιότητας με το συμπάθκειο – τα κοπελλούθκια του Χριστοδουλίδη πρέπει να πηαίνουν σχολείο με κρατική επιχορήγηση;

· Η Γιαννάκη, όπως ήρταν τα πράματα Χριστοδουλίδη, εν εσένα που εκθετει, με το δημοσιογραφικό δίκτυο που φαίνεται να πλάκωσε για να στηρίξει/προωθήσει τουτο που φαινεται σαν συγκάλυψη...