Πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει ένα άτομο για την καρέκλα τζαι το χρήμα;…

 


Είναι σχεδόν απίστευτο, τζαι σε κάποιο βαθμό θλιβερό [από την οπτική του οίκτου σαν ανθρώπινο αίσθημα] να παρακολουθείς τον Αναστασιάδη, να αυτογελοιοποιείται, επαναλαμβάνοντας δηλώσεις του στυλ «θα παραιτηθώ αν αποδειχτεί εμπλοκή με την υπόθεση των διαβατηρίων» ενώ σκίζεται με τους διορισμένους του να εμποδίσει την έρευνα..

Άσε που αν είσιεν αυτό το σπάνιο, όπως φαίνεται, χαρακτηριστικό/αρετή, την ευθιξία, θα είσιεν παραιτηθεί που τζαιρό.. Κάθεται τζιαμαι, γελούν πάνω στην πλάτη του. Τζαι παίζει την κωμική παράσταση «εγώ εν τζαι..»..

Τζαι ένεν κωμικός χαρακτήρας σε τηλεοπτική σειρά… Νομίζει εν πρόεδρος.. Τζαι τούτα ουλλα γιατι ελπιζει να αποκτησει τζαι άλλα τζαι άλλα χρήματα; ..Τζαι για το βίτσιο της καρέκλας;..

Όπως πάει εκτός από σύμβολο πολιτικάντη που πρέπει να αποφεύγεται στο μέλλον, θα μείνει στην κυπριακή Ιστορία, τζαι σαν κωμική φιγούρα του συνδρόμου του «κολλημένου στην καρέκλα»..

Τί εκατάλαβες δηλαδή ρε Αναστασιάδη με την δεύτερη θητεία; Στη πρώτη εσκαπούλαρες την σε αρκετά –τον συμπέθερο, τα του δικηγορικού γραφείου κοκ – τζαι εμπλόκαρες την λύση στο Κραν Μοντανά. Ποιός ήταν ο σκοπός να βάλεις τα ΜΜΕ των εξαρτωμενων ιδιοκτητων να σε ξαναφκάλουν πρόεδρο; ..Τζαι άλλα ριάλια; Δημοφιλής έξερες/ξερεις ότι εν είσαι. Για πρώτη φορά λ.χ. υπήρχε μόνο μισό γήπεδο γεμάτο στους υποτίθεται πανηγυρισμούς της εκλογικής σου νίκης το 2018.. Εν το εκατάλαβες; Ούτε υποψιαστηκες κατι που το γεγονός ότι εκλέγηκες με το χαμηλότερο ποσοστό προεδρου που το 1960 στο σύνολο των ψηφοφόρων;

Απλώς τώρα θωρείς τις συνέπειες της συμπεριφοράς σου. Τζαι φαίνεσαι να ζεις ακομα στην κοσμάρα σου.. χαμένος.. μίζερος.. σαν να εκλιπαρεί όντως οίκτο..

Είσαι γυμνός σε δημοσια θεά Ανάστο – τζαι η αποκάλυψη παίρνει τζαι άλλους μαζί..

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποθεση της κ. Γιαννάκη φαίνεται να μετατράπηκε, με τις αντιδράσεις της [τζαι των εκ των φαινομένων, υποστηρικτών της], σε υποψία σαν σύμπτωμα διαπλοκής... το οποίο ενισχύεται από ένα είδος άγχους για λογοκρισία από.. τους «υπερασπιστές»..

Επίπεδο γελοιότητας με το συμπάθκειο – τα κοπελλούθκια του Χριστοδουλίδη πρέπει να πηαίνουν σχολείο με κρατική επιχορήγηση;

· Η Γιαννάκη, όπως ήρταν τα πράματα Χριστοδουλίδη, εν εσένα που εκθετει, με το δημοσιογραφικό δίκτυο που φαίνεται να πλάκωσε για να στηρίξει/προωθήσει τουτο που φαινεται σαν συγκάλυψη...