Αποδοχή η όχι της Έρευνας από μια ανεξάρτητη υπηρεσία όπως η Ελεγκτική υπηρεσία της Δημοκρατίας.. το ζήτημα της ηθικής τζαι της υποκρισίας

 


Για να ξεκαθαρίζουμε το ζήτημα της ηθικής τζαι της υποκρισίας όσον αφορά το σκάνδαλο των διαβατηρίων: το κριτήριο είναι η αποδοχή η όχι της Έρευνας από μια ανεξάρτητη υπηρεσία όπως η Ελεγκτική υπηρεσία της Δημοκρατίας..

«Ηθικό πλεονέκτημα» τζαι γίνονται πιστευτοί έχουν μόνο αυτοί οι οποίοι εστω τζαι αν υπαρχει πιθανότητα μέλη, φίλοι, οπαδοί κοκ να εμπλέκονται,  ζητούν να γίνει έρευνα, τζαι όσοι έχουν ευθύνη να τιμωρηθούν, να αναλάβουν τις ευθύνες τους με παραίτηση κοκ.

Αντίθετα όσοι αρνούνται την έρευνα, όσοι προσπαθούν να κλείσουν το θέμα με φτηνιάρικες εκδοχές του «φταιουν ουλλοι – άρα να κλείσει το θέμα», όσοι κρύβουν φακέλους από έρευνα [λ.χ. τους φακέλους των 18 του καζίνου στην πιο πρόσφατη περίπτωση], διορίζουν ημέτερους για να εμποδίζουν έρευνα κοκ, τότε ναι αυτοί έχουν κάτι να κρύψουν/συγκαλύψουν. Έχουν ευθύνη τζαι φοουνται..

Δεν υπάρχει άλλος τρόπος αντιμετώπισης του θέματος. Ο ΔΗΣΥ, το προεδρικό, η κυβέρνηση κοκ προσπαθούν να αποφύγουν την έρευνα ή να στήσουν έρευνα ημέτερων αποκρύπτοντας στοιχεία από τον Ελεγκτή..

Το ΑΚΕΛ, το ΔΗΚΟ, οι Οικολόγοι [σαν κόμματα] τζαι οι κινητοποιήσεις στο δρόμο όπως τζαι οι κραυγές οργής/σαρκαστικά σχόλια από πολίτες στο ίντερνετ τζαι αλλου, ανήκουν σε αυτούς που δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν τζαι είναι διατεθειμένοι να δουν τζαι γνωστούς να τιμωρούνται αν τεκμηριωθεί εμπλοκή.

Δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Ο Αναστασιάδης, η κυβέρνηση, ο Εισαγγελέας τζαι οι απολογητές τους, φοβούνται την αλήθεια…Εμπλέκονται στο σκάνδαλο. Τελούν υπό καθεστώς παρατυπίας..

Είναι εμπλεκόμενοι, το λιγότερο, σε συγκάλυψη ενός σκανδάλου τεραστίων διαστάσεων – που καλύπτει/αφορά σύγκρουση συμφερόντων, παρατυπίες/παράβαση κανονισμών με στόχο το ιδιοτελές συμφέρον, τζαι με αποτέλεσμα τον διασυρμό της χωράς διεθνώς…

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποθεση της κ. Γιαννάκη φαίνεται να μετατράπηκε, με τις αντιδράσεις της [τζαι των εκ των φαινομένων, υποστηρικτών της], σε υποψία σαν σύμπτωμα διαπλοκής... το οποίο ενισχύεται από ένα είδος άγχους για λογοκρισία από.. τους «υπερασπιστές»..

Επίπεδο γελοιότητας με το συμπάθκειο – τα κοπελλούθκια του Χριστοδουλίδη πρέπει να πηαίνουν σχολείο με κρατική επιχορήγηση;

· Η Γιαννάκη, όπως ήρταν τα πράματα Χριστοδουλίδη, εν εσένα που εκθετει, με το δημοσιογραφικό δίκτυο που φαίνεται να πλάκωσε για να στηρίξει/προωθήσει τουτο που φαινεται σαν συγκάλυψη...