Η συμβιωτική σχέση της εθνικοφροσύνης του ελληνισμού λτδ με τους εθνικόφρονες του τουρκικού εθνικισμού. Τώρα έχουμε και ομολογία σε φιλμ για τους γΕλαμιτες φίλους των Γκρίζων Λύκων..



Όσον αφορά το κυπριακό, μαζεύονται τα τεκμήρια για το πώς η εθνικοφροσύνη του ελληνισμού λτδ έχει συμβιωτική σχέση με τους εθνικόφρονες του τουρκικού εθνικισμού. Τώρα έχουμε και ομολογία σε φιλμ για τους γΕλαμιτες φίλους των Γκρίζων Λύκων..

Το πως το πραξικόπημα λειτούργησε σαν δικαιολογία/αφορμή της εισβολής, όπως και το πώς οι σφαγές σε Αλόα-Μαράθα-Σανταλάρη και Τόχνη λειτούργησαν επίσης σαν ξέπλυμα της προέλασης του τουρκικού στρατού τον Αύγουστο του 1974 κωδικοποιήθηκαν ιστορικά. Κινηματογραφικά την όλη νεύρωση και δειλία της ελληνοκυπριακής εθνικοφροσύνης το καλοκαίρι του 1974 την κωδικοποίησε ο Μ. Κακογιάννης στο φιλμ «Αττίλας 74» με την εικόνα του ελληνοκύπριου εθνικόφρονα [που μάλλον, σαν τούβλο εγκεφαλικά, περίμενε ακόμα το comeback της χούντας] όταν τον ρωτά ο Κακογιάννης τί θα προτιμούσε ανάμεσα στην τουρκική εισβολή και τους ελληνες κομμουνιστές. Τζαι ο «λεβέντης» στον σύλλογο των εθνικοφρονων, δεν μπορούσε να απαντήσει. Ενώ ήξερε τί σήμαινε η εισβολή. Είχε ήδη γίνει…

Το 2020 η ελληνοκυπριακή εθνικοφροσύνη έδωσε ακόμα μια παράσταση στήριξης των στόχων του τουρκικού εθνικισμού – την εκλογή Τατάρ- με τα καραγκιοζιλίκια στην Δερύνεια – που σταμάτησαν μόλις εκλέγηκε ο Τατάρ. Σε άμεση αναμετάδοση από το Σίγμα..

Τζαι όπως πάντα οι δειλοί οι εθνικόφρονες τα μασούσαν μετά. Αλλά οι φίλοι τους στην βόρεια Κύπρο ήταν διαχυτικοί για τους «γΕλαμιτες φίλους»..

Μια ακομα σκηνή που θα συνοδεύει ιστορικά την βλακεία, αλλά και στην δειλία μερικών να παραδεχτούν τις συνέπειες των πράξεων τους..

https://www.facebook.com/charis.karamanos/videos/1502979493227409  


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποθεση της κ. Γιαννάκη φαίνεται να μετατράπηκε, με τις αντιδράσεις της [τζαι των εκ των φαινομένων, υποστηρικτών της], σε υποψία σαν σύμπτωμα διαπλοκής... το οποίο ενισχύεται από ένα είδος άγχους για λογοκρισία από.. τους «υπερασπιστές»..

Επίπεδο γελοιότητας με το συμπάθκειο – τα κοπελλούθκια του Χριστοδουλίδη πρέπει να πηαίνουν σχολείο με κρατική επιχορήγηση;

· Η Γιαννάκη, όπως ήρταν τα πράματα Χριστοδουλίδη, εν εσένα που εκθετει, με το δημοσιογραφικό δίκτυο που φαίνεται να πλάκωσε για να στηρίξει/προωθήσει τουτο που φαινεται σαν συγκάλυψη...