Είναι ηλίου φαεινότερον ότι ο Γ. Εισαγγελέας στερείται αντικειμενικής αμεροληψίας καθιστώντας την έρευνα διάτρητη, διαβλητή και μη δίκαιη.

 


Γιώργος Μιχαήλ

Είναι ηλίου φαεινότερον ότι ο Γ. Εισαγγελέας στερείται αντικειμενικής αμεροληψίας καθιστώντας την έρευνα διάτρητη, διαβλητή και μη δίκαιη.

#CyprusPapers

Τζαι φυσικά έχουμε τζαι το διαρκές σκάνδαλο της Εισαγγελίας. Των δυο διορισμένων για να ξεπλένουν; Μέχρι τώρα πάντως δεν κάνουν και τίποτα άλλο. Ο βοηθός βρέθηκε μπροστά σε υπόθεση τέως πελάτη [του Χριστοδουλου], τζαι χωρίς ίχνος ντροπής, ή γνώσης της έννοιας σύγκρουσης συμφερόντων, αποφάσισε υπέρ του τέως κυρίου που τον πλήρωνε σαν ιδιώτη δικηγόρο του. Τζαι δεν παραιτήθηκε… Ο Εισαγγελέας βρέθηκε μπροστά σε πίεση από το προεδρικό να στήσει μια επιτροπή για να αποφευχθεί [έστω θεαματικά] η πίεση να δοθούν στοιχεία για την συνταγματικά αρμόζουσα έρευνα του Ελεγκτή, τζαι υπάκουσε πειθήνια.

Χωρίς καν να σκεφτεί επίσης, την σύγκρουση συμφερόντων για τον ίδιο, με βάση το γεγονός ότι τζαι ο ίδιος εμπλέκεται στην παρατυπία, αφού διόριζε επιτροπή να ερευνήσει τζαι εν δυνάμει δικές του ευθύνες όταν ήταν υπουργος. Τζαι έβαλεν τζαι σαν σύμβολο της όλης διάτρητης διαδικασίας τον κ. Νικολάτο. Των πληροφοριών για προνομιακούς οικογενειακούς διακανονισμούς με την Τράπεζα Κύπρου/Πολυβίου – με φόντο την απαλλαγή [μετά από καταδίκη] του Ηλιάδη της συγκεκριμένης τράπεζας..

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποθεση της κ. Γιαννάκη φαίνεται να μετατράπηκε, με τις αντιδράσεις της [τζαι των εκ των φαινομένων, υποστηρικτών της], σε υποψία σαν σύμπτωμα διαπλοκής... το οποίο ενισχύεται από ένα είδος άγχους για λογοκρισία από.. τους «υπερασπιστές»..

Επίπεδο γελοιότητας με το συμπάθκειο – τα κοπελλούθκια του Χριστοδουλίδη πρέπει να πηαίνουν σχολείο με κρατική επιχορήγηση;

· Η Γιαννάκη, όπως ήρταν τα πράματα Χριστοδουλίδη, εν εσένα που εκθετει, με το δημοσιογραφικό δίκτυο που φαίνεται να πλάκωσε για να στηρίξει/προωθήσει τουτο που φαινεται σαν συγκάλυψη...