Είπαμε το κάμποσες φορές ότι στο ΔΗΣΥ λειτουργούν σαν κασετόφωνα που επαναλαμβάνουν ατάκες.. Παράδειγμα Αβέρωφ: κόφκει μέσα με το σκάνδαλο των διαβατηρίων, εν ξέρει τι να πει. Θέλει να παίξει το κλασικό σενάριο «φταίουν ούλλοι» αλλά τώρα εν ξεκάθαρη η ευθύνη του πλυντηρίου του κόμματος του.



Είπαμε το κάμποσες φορές ότι στο ΔΗΣΥ λειτουργούν σαν κασετόφωνα που επαναλαμβάνουν ατάκες..

Παράδειγμα Αβέρωφ: κόφκει μέσα με το σκάνδαλο των διαβατηρίων, εν ξέρει τι να πει. Θέλει να παίξει το κλασικό σενάριο «φταίουν ούλλοι» αλλά τώρα εν ξεκάθαρη η ευθύνη του πλυντηρίου του κόμματος του.

Ξαφνικά το παίζει Βίβλος [ε μόνο ο Ανάστος να το παίζει καρέκλα Άμωμος?].

Λανσάρει, λοιπόν, τζαι ο Αβέρωφ την ατάκα.. «Ο αναμάρτητος μπλα μπλα»..

Κάπου το ξανακούσαμε, εν ένι;..ο Αβέρωφ άρκεψε να συγχύζει τις καρτούες με τις ατάκες αλοπως…J..

Περαστικά Φούλη..

Απαγγελιες ατακας από τον Αβερωφ – κάθε χρονο την ιδια ατακα..Μαλλον δεν προφτανουν πια τα σκανδαλα τους..

Αβέ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποθεση της κ. Γιαννάκη φαίνεται να μετατράπηκε, με τις αντιδράσεις της [τζαι των εκ των φαινομένων, υποστηρικτών της], σε υποψία σαν σύμπτωμα διαπλοκής... το οποίο ενισχύεται από ένα είδος άγχους για λογοκρισία από.. τους «υπερασπιστές»..

Επίπεδο γελοιότητας με το συμπάθκειο – τα κοπελλούθκια του Χριστοδουλίδη πρέπει να πηαίνουν σχολείο με κρατική επιχορήγηση;

· Η Γιαννάκη, όπως ήρταν τα πράματα Χριστοδουλίδη, εν εσένα που εκθετει, με το δημοσιογραφικό δίκτυο που φαίνεται να πλάκωσε για να στηρίξει/προωθήσει τουτο που φαινεται σαν συγκάλυψη...