Και τωρα ξαφνικα ..θυμηθηκαν το χωραφι της Δρομολαξιας: ειναι που ειναι παρανομη η επιτροπη του Πικη, ειναι και ο Ντινος Μιχαηλιδης που μερικοι τρεμουν μην ανοιξει το στομα του, ειναι και η συναντηση Πικη Αναστασιαδη αυριο που θυμιζει συμπεθερους και εκροες πριν την 15 Μαρτιου..Χρειαζεται ενα θεαμα μετατοπισης, οπως και να το κανουμε..

Απο τις 15 Αυγουστου ο γαμπρος του κ. Κουλερμου, ο κ. Χασικος, ειχε πει οτι ειχαν βρεθει στοιχεια για αστυνομικους οτι ειχαν οικονομικες σχεσεις με καποιον που εμπλεκοταν με το χωραφι της Δρομολαξιας. Μετα, την περασμενη εβδομαδα μια σειρα ΜΜΕ ξαναεφεραν το θεμα στην επιφανεια σε μια συντονισμενη εκστρατεια για να πιεσουν στο υπουργικο να παυσει τον κ. Κιττη που εμποδιζει διαφορους φαινεται στις φαντασιωσεις ιδιωτικοποιησεων η αλλων συμβολαιων.
Ειναι οπως γραφτηκε και το θεμα των ταμειων προνοιας και των ψηφων για την Τραπεζα Κυπρου.
Μαζευουν ψηφους οι μεγαλομετοχοι.
Τελικα δεν επιασε τοπο εκεινο το θεαμα την περασμενη εβδομαδα.

Υστερα ειχαμε την αντιπαραθεση για τον Πικη και την επιτροπη του - και την ξαφνικη τεκμηριωση απο τους δικηγορους του κ. Χριστοφια οτι η επιτροπη συσταθηκε παρανομα αφου την διορισε η κυβενρηση στην οποια υπαρχουν εμπλεκομενα προς διερευνηση ατομα. Ο νομος λεει ρητα οτι σε τετοιες περιπτωσεις τον διορισμο τον κανει ο γενικος εισαγγελεας. Το φιασκο ειναι επιπεδου αφου ο ιδιος ο Ιωνας διορισε την επιτροπη ενω ειχε εμπλακει, οπως ειπωθηκε, στην συγγραφη του νομου.
Οι νομοι γραφονται για να εφαρμοζονται επιλεκτικα;
Τωρα ο κ. Ιωνας λεει οτι ειναι "νομικιστικα". Ο νομος ειναι νομος και μονο αν αυτη η πολιτεια εχει παψει και επισημα πια να αναγνωριζει την ισονομια υπαρχει θεμα συζητησης για την Πικη και το παρανομο της επιτροπης.
Διοτι πισω απο τις λεξεις ειναι η ουσια - η επιτροπη διοριστηκε για να συγκαλυψει και αυτο ειναι πια και νομικα παρανομο.

Οποτε σε τετοιο πλαισιο, ξαφνικα η υποθεση του χωραφιου που αναγγελθηκε πριν 10 μερες εγινε θεαμα για να καλυψει τα υπολοιπα;
Να δουμε τα τεκμηρια λοιπον.
Ετσι και αλλοιως αν υπαρχει ισονομια και οχι η μεροληπτικη ρουσφετολογια που φαινεται να προωθειται απο μερικους, και η επιτροπη της κ. Ελεονορας για την υποθεση του χωραφιου ειναι παρανομη - την διορισε ο κ. Χασικος του οποιου ο πεθερος ειχε και εχει συμφεροντα στην υποθεση -  ο Λιοτατης ειναι ακομα συνειταιρος του και η επαγγελματικη αντεκδικηση εχει το στοιχειο του συμεφτοντος. Και απο τους αρμοδιους κανεις δεν φανηκε να ευαισθητοποιηται για τον  κ. Λιοτατη σαν τον ανθρωπο που εφερε τον τουρκοκυπριο, του εδωσε εργασια, του νοικιασε δωματιο, και διαπραγματευοταν εκ μερους του την πωληση του χωραφιου - οπως δειχνει και η μιζα που πηρε για 50, 000 για "μικροεξοδα".
Μηπως ο Λιοτατης εξαιρειται λογω των σχεσεων με τον πεθερο;
Θα φανουν και αυτα.

Προς το παρον το τοπικο συστημα εξουσιας εχει αυτο το θεαμα για αποψε.

Υ.Γ. Μηπως εγραψε κανενα σημειωμα η κ. Κουλερμος στον κ. Ιωνα;

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποθεση της κ. Γιαννάκη φαίνεται να μετατράπηκε, με τις αντιδράσεις της [τζαι των εκ των φαινομένων, υποστηρικτών της], σε υποψία σαν σύμπτωμα διαπλοκής... το οποίο ενισχύεται από ένα είδος άγχους για λογοκρισία από.. τους «υπερασπιστές»..

Επίπεδο γελοιότητας με το συμπάθκειο – τα κοπελλούθκια του Χριστοδουλίδη πρέπει να πηαίνουν σχολείο με κρατική επιχορήγηση;

· Η Γιαννάκη, όπως ήρταν τα πράματα Χριστοδουλίδη, εν εσένα που εκθετει, με το δημοσιογραφικό δίκτυο που φαίνεται να πλάκωσε για να στηρίξει/προωθήσει τουτο που φαινεται σαν συγκάλυψη...