H αντιπαράθεση του παρελθόντος που προσπαθεί ακόμα να γαντζωθεί από όπου νά’ ναι - τζαι του μέλλοντος

 

Τούτην την εφτομάδα η αντιπαράθεση του παρελθόντος [της ημετεροκρατίας, του αυταρχισμού τζαι του ρατσισμού] που προσπαθεί ακόμα να γαντζωθεί από όπου νά’ ναι - τζαι του μέλλοντος με την μορφή του ζωγράφου που αρνείται να υποταχτεί, την γλυτζιάν κυπριακή εικόνα του αστυνομικού που διώκεται γιατί εβοήθησεν συνάνθρωπους του. Το μέλλον αναδύεται τζαι άρκεψε να αποκτά τζαι πιο καθαρά καθημερινή μορφή. Το μέλλον ήταν τζιαμαί επίσης στην εκδήλωση ελληνοκυπρίων τζαι τουρκοκυπρίων νέων στα ττελια διαχωρισμού.

Που την μια το καθεστώς Αναστασιάδη σύρνει στη δημοσιότητα ότι μορφή οχετού κουβαλά στο ερμάρι της αθλιότητας - τζαι που την άλλη η αντίσταση. 



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποθεση της κ. Γιαννάκη φαίνεται να μετατράπηκε, με τις αντιδράσεις της [τζαι των εκ των φαινομένων, υποστηρικτών της], σε υποψία σαν σύμπτωμα διαπλοκής... το οποίο ενισχύεται από ένα είδος άγχους για λογοκρισία από.. τους «υπερασπιστές»..

Επίπεδο γελοιότητας με το συμπάθκειο – τα κοπελλούθκια του Χριστοδουλίδη πρέπει να πηαίνουν σχολείο με κρατική επιχορήγηση;

· Η Γιαννάκη, όπως ήρταν τα πράματα Χριστοδουλίδη, εν εσένα που εκθετει, με το δημοσιογραφικό δίκτυο που φαίνεται να πλάκωσε για να στηρίξει/προωθήσει τουτο που φαινεται σαν συγκάλυψη...