Γιατί ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, η Κυβέρνηση, ο Γενικός Εισαγγελέας τζαι ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας οφείλουν να παραιτηθούν

 

Της Μαρίας Εμμανουήλ



Ο Γενικός Εισαγγελέας οφείλει ΑΜΕΣΑ να παραιτηθεί, γιατί εμπλέκεται στο σκάνδαλο αφού ήταν μέλος του Υπουργικού Συμβουλίου που ενέκρινε τα Χρυσά Διαβατήρια τζαι τωρά καλείται να εποπτεύσει την διερεύνηση του σκανδάλου.

Επίση οφείλει να παραιτηθεί τζαι ο Σάββας Αγγελίδης, ο οποίος όϊ μόνο ως υπουργός ενέκρινε χρυσά Διαβατήρια, αλλά επιπρόσθετα το δικηγορικό του γραφείον ανάλαμβανεν υποθέσεις εκδόσεων διαβατηρίων.. δηλαδή παίζει να ενέκρινεν ως υπουργός τες αιτήσεις του γραφείου του...! .. :)

Εξ΄άλλου εν φανερό γιατί τους εδιόρισεν ο Αναστασιάδης, 2 εμπλεκόμενους εν ενεργεία υπουργούς.. για να σσιεπάσουν.. Οπως τζαι την φίλην των κόρων, σύντροφο του Tσουρούλλη του εξαγορασμένου ΜΜΕ, την οπιάν εδιόρισεν στο νευραλγικό πόστο του Υπουργού Δικαιοσύνης. Η οποία επίσης επαραδέχτηκεν ότι το γραφείον της έφκαλεν διαβατήρια, παρόλην την προηγούμενην μανιασμένην άρνηση του Τσουρούλλη.

Αν υπήρχεν οποιαδήποτε αμφιβολία για τους λόγους που ο Πρόεδρος επροχώρησεν στους προβληματικούς διορισμούς, εξανεμίστηκε με τον μπλοκάρισμα που τον Γενικό Εισαγγελέα, της έρευνας που διεξήγαγε ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης επίσης οφείλει να παραιτηθεί, αφού εν μπλεμένος τζαι στες 3 ενότητες των δικτύων.. Πολιτικός / Δικηγορικόν Γραφείον / Developers..

Ουσιαστικά εν μια κυβέρνηση που σωστά αποκαλείται κυβέρνηση Διαβατηριάδηων, αφού εκτός που τον Πρόεδρο, την Γιολίτη τζαι τον Σάββαν Αγγελίδη, εκδίδαν διαβατήρια ο Κούσιος, η Νατάσα Πηλίδου τζαι ο Μάριος Δημητριάδης.




Η αποκάλυψη του σκανδάλου τεκμηριώνει τούτον που εξέραμεν δηλαδή, ότι μεγάλος αριθμός πολιτικών του τόπου, αντιλαμβάνονται την σχέση τους με την κυβερνητική μηχανή, όϊ ως έντιμοι τζαι αποτελεσματικοί διασφαλιστές της χρηστής διοίκησης για το κοινόν καλό, αλλά ως διαμεσολαβητές για να διεκπεραιώνουνται οι "δουλειές' πελατών και κυκλωμάτων με ίδιον όφελος..


ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ που μόλις εμάθαν γύρω στον Μάη για την έρευνα του
Al Jazzera, το ΜΜΕξαπάτησης, ο Πολίτης, εξεκίνησεν πυροβόλο επιθέσεων, κατά του Γενικού Εισαγγελέα Κώστα Κληρίδη, για να τον αναγκάσουν να παραιτηθεί πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο....








Σχόλια

  1. Βρίσκεστε σε οικονομική κρίση; Χρειάζεστε ΔΑΝΕΙΟ για να αναχρηματοδοτήσετε το σπίτι σας ή να επεκτείνετε την επιχείρησή σας; Χρειάζεστε δάνειο για να εξοφλήσετε επείγοντα χρέη; Εξόφληση των λογαριασμών σας; κ.λπ. Λάβετε το δάνειο σας από 2.000 σε 1 δισεκατομμύριο USD / EURO / POUNDS, με ποσοστό 5% Χρήματα που μεταφέρονται στον λογαριασμό σας εντός 3 ωρών από την έγκριση. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα μέσω email στη διεύθυνση :: (expressfinancehome@gmail.com) Ή WhatsApp στο :: +917085640272

    ΠΛΗΡΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ:

    1. Όνομα ::::
    2. Χώρα ::::
    3. Κράτος ::::
    4. Διεύθυνση σπιτιού :::::::
    5. Αριθμός τηλεφώνου ::
    6. Ποσό δανεισμού :::::
    7. Διάρκεια :::::
    8. Μηνιαίο εισόδημα ::::
    9. Σεξ ::::
    10. Εργασία ::::

    Χαιρετισμοί
    Γρήγορη προσφορά δανείου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποθεση της κ. Γιαννάκη φαίνεται να μετατράπηκε, με τις αντιδράσεις της [τζαι των εκ των φαινομένων, υποστηρικτών της], σε υποψία σαν σύμπτωμα διαπλοκής... το οποίο ενισχύεται από ένα είδος άγχους για λογοκρισία από.. τους «υπερασπιστές»..

Επίπεδο γελοιότητας με το συμπάθκειο – τα κοπελλούθκια του Χριστοδουλίδη πρέπει να πηαίνουν σχολείο με κρατική επιχορήγηση;

· Η Γιαννάκη, όπως ήρταν τα πράματα Χριστοδουλίδη, εν εσένα που εκθετει, με το δημοσιογραφικό δίκτυο που φαίνεται να πλάκωσε για να στηρίξει/προωθήσει τουτο που φαινεται σαν συγκάλυψη...