· Τζαι στα δικά μας χαριτωμένα σκάνδαλα – που λογοκρίνονται.. τουλάχιστον φκαίνουν πκιον στην επιφάνεια.. αλλά χωρίς το όνομά του/της τυπάκου που φκάλλει κέρδος σε βάρος της κοινωνίας παραβαιζοντας την αρχή της ισονομίας..

 


·         Τζαι στα δικά μας χαριτωμένα σκάνδαλα – που λογοκρίνονται.. τουλάχιστον φκαίνουν πκιον στην επιφάνεια.. αλλά χωρίς το όνομά του/της τυπάκου που φκάλλει κέρδος σε βάρος της κοινωνίας παραβαιζοντας την αρχή της ισονομίας..

Αλλά πε μου δαμέ εδιορίσαν τον Πατσαλίδη [επικεφαλής της Κεντρικής Τράπεζας] που επαρανομούσε, σβήνοντας ημέηλ για τα σκάνδαλα των τράπεζων..

Το δίκτυο του βαθέως κατεστημένου των ημέτερων;

ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ "ΞΕΠΛΥΜΑ" ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

(Της Μυρτώς Ζουμίδου-Philenews)

"Διπλωμάτης, μεταξύ των ετών 2018 και 2021, όταν υπηρετούσε σε Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας σε χώρα της ΕΕ, λάμβανε από το Υπουργείο Εξωτερικών επίδομα ενοικίου ενώ διέμενε σε διαμέρισμα ιδιοκτησίας εταιρείας του ιδίου και της συντρόφου του.

Όπως αναφέρεται στην έκθεση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας, ο συγκεκριμένος διπλωμάτης εισέπραξε συνολικά από τον Σεπτέμβριο του 2018 μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2021, ποσό €45.000.

Σε επιστολή του προς την Ελεγκτική Υπηρεσία, ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εξωτερικών, σημείωσε πως η Νομική Υπηρεσία, έπειτα από καταγγελία για ενδεχόμενη διάπραξη ποινικών αδικημάτων από τον εν λόγω διπλωμάτη για χρηματισμό και διασπάθιση δημοσίου χρήματος, γνωμάτευσε ότι δεν στοιχειοθετείται η διάπραξη οποιουδήποτε ποινικού αδικήματος, ωστόσο, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για πειθαρχικά αδικήματα."

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποθεση της κ. Γιαννάκη φαίνεται να μετατράπηκε, με τις αντιδράσεις της [τζαι των εκ των φαινομένων, υποστηρικτών της], σε υποψία σαν σύμπτωμα διαπλοκής... το οποίο ενισχύεται από ένα είδος άγχους για λογοκρισία από.. τους «υπερασπιστές»..

Επίπεδο γελοιότητας με το συμπάθκειο – τα κοπελλούθκια του Χριστοδουλίδη πρέπει να πηαίνουν σχολείο με κρατική επιχορήγηση;

· Η Γιαννάκη, όπως ήρταν τα πράματα Χριστοδουλίδη, εν εσένα που εκθετει, με το δημοσιογραφικό δίκτυο που φαίνεται να πλάκωσε για να στηρίξει/προωθήσει τουτο που φαινεται σαν συγκάλυψη...