· Η κωμική «αντικειμενικότητα» του φιλελέ φανατισμού/χειραγώγησης – το Politico βαφτίζει εκλογές που δεν του αρέσκουν σαν καλπονοθεία, φυσικά χωρίς ίχνος τεκμήριου..


 Η κωμική «αντικειμενικότητα» του φιλελέ φανατισμού/χειραγώγησης – το Politico βαφτίζει εκλογές που δεν του αρέσκουν σαν καλπονοθεία, φυσικά χωρίς ίχνος τεκμήριου..

Η κατάντια του φιλελευθερισμού – στήριξη λογοκρισίας τζαι κωμικές απόπειρες προβολής fake news

Ο άλλος πιάνει 87% τζαι το politico φκάλλει τις εκλογές παράτυπες με βάση «πληροφορίες» τί λαλούν οι αντίπαλοι του Πούτιν... Με έτσι μοντέλο εν να φκαίνουν δικαιωμένοι τζαι οι οπαδοί του Τραμπ τελικά...

Τουλάχιστον, το Ρέουτερς κατάγραψε το γεγονός ότι έγιναν εκλογές τζαι κέρδισε σαφώς ο Πούτιν. Το Politico αθθύμιζεν το ΡΙΚ τότε που για να πει στις ειδήσεις τί εδήλωσε ο Ντενκτάς, έπρεπε να μας πει πρώτα να μεν τον πιστέψουμε με προσθήκες πριν το όνομα..

«Νέες προκλητικές δηλώσεις Ντενκτάς»

«Putin ‘wins’ rigged Russian election with 87% of the vote”

Preliminary results indicate huge victory for Vladimir Putin but thousands protest at polling stations and Russian embassies worldwide.

https://www.politico.eu/article/putin-wins-rigged-russian-election-with-88-of-the-vote-exit-poll/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποθεση της κ. Γιαννάκη φαίνεται να μετατράπηκε, με τις αντιδράσεις της [τζαι των εκ των φαινομένων, υποστηρικτών της], σε υποψία σαν σύμπτωμα διαπλοκής... το οποίο ενισχύεται από ένα είδος άγχους για λογοκρισία από.. τους «υπερασπιστές»..

Επίπεδο γελοιότητας με το συμπάθκειο – τα κοπελλούθκια του Χριστοδουλίδη πρέπει να πηαίνουν σχολείο με κρατική επιχορήγηση;

· Η Γιαννάκη, όπως ήρταν τα πράματα Χριστοδουλίδη, εν εσένα που εκθετει, με το δημοσιογραφικό δίκτυο που φαίνεται να πλάκωσε για να στηρίξει/προωθήσει τουτο που φαινεται σαν συγκάλυψη...