· Τζαι μια εσωτερική περιγραφή που το Ισραήλ για το εμφανές: το Ισραήλ έχασε τον πόλεμο.. «εν μπορείς να περιπαίζεις τον κοσμο για μεγάλο χρονικό διάστημα»


   Τζαι μια εσωτερική περιγραφή που το Ισραήλ για το εμφανές: το Ισραήλ έχασε τον πόλεμο.. «εν μπορείς να περιπαίζεις τον κοσμο για μεγάλο χρονικό διάστημα»

Σχόλιο του Yitzak Brick τέως Ισραηλίτη στρατιωτικού στην εφημερίδα Maariv : «το Ισραήλ έχασε τον πόλεμο τζαι η εμπειρία της Γάζας θα έρτει να μας έβρει, θα εκραγεί στο πρόσωπο μας...»

«Israel lost the war in gaza wrote Yitzak Brick in Maariv

Will blow up in our faces

Israel lost war against Hamas in Gaza: Ex-military commander

Israel has lost its war against Hamas in the Gaza Strip, a former Israeli military commander said.

“You can’t lie to many people for a long time,” Yitzhak Brick said in an article in Israel’s Maariv newspaper. “What is happening in the Gaza Strip and against Hezbollah in Lebanon will blow up in our faces sooner or later.”

Brick said the Israeli home front “is not prepared for a regional war, which will be thousands of times more difficult and serious than the war in the Gaza Strip”.

https://aje.io/5fimki?update=2778416

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποθεση της κ. Γιαννάκη φαίνεται να μετατράπηκε, με τις αντιδράσεις της [τζαι των εκ των φαινομένων, υποστηρικτών της], σε υποψία σαν σύμπτωμα διαπλοκής... το οποίο ενισχύεται από ένα είδος άγχους για λογοκρισία από.. τους «υπερασπιστές»..

Επίπεδο γελοιότητας με το συμπάθκειο – τα κοπελλούθκια του Χριστοδουλίδη πρέπει να πηαίνουν σχολείο με κρατική επιχορήγηση;

· Η Γιαννάκη, όπως ήρταν τα πράματα Χριστοδουλίδη, εν εσένα που εκθετει, με το δημοσιογραφικό δίκτυο που φαίνεται να πλάκωσε για να στηρίξει/προωθήσει τουτο που φαινεται σαν συγκάλυψη...