· Στην χώρα όπου τα καθεστωτικά ΜΜΕ τζαι η δικηγορική πτέρυγα του τραπεζιτικού λόμπι, εκάμαν τες τράπεζες συγκαλυμμένο κυβερνήτη...


·        
Στην χώρα όπου τα καθεστωτικά ΜΜΕ τζαι η δικηγορική πτέρυγα του τραπεζιτικού λόμπι, εκάμαν τες τράπεζες συγκαλυμμένο κυβερνήτη...

Χριστόφορος Λάρκου

€487.000.000 κέρδος η Τράπεζα Κύπρου.

Στην χώρα που μεγαλο ποσοστό του κοσμου ζει κατω απο τα όρια της φτώχειας,και η μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου βγάζει και δεν βγάζει τον μηνα, η Τραπεζα Κυπρου εχει €487.000.000 κέρδος.

Στην χώρα που η πλειοψηφία της Βουλής εδωσε στις τράπεζες από το 2013 το δικαίωμα να κάνουν παρτυ με τα δάνεια του κοσμου και ο κοσμάκης μεταξυ αλλων να μην έχει καν το δικαίωμα να προσφύγει στο δικαστήριο, η Τραπεζα Κυπρου ανακοινώνει κέρδος €487.000.000!!!

Στην χώρα που ΚΑΝΕΝΑΣ μεγάλο τραπεζίτης δεν πήγε φυλακη στο κραχ και στο κούρεμα καταθεσεων του 2013,αλλα ουτε και καμια επίπτωση είχε στις ίδιες τις τράπεζες η κακοδιαχειρηση τους, η Τραπεζα Κυπρου ανακοινώνει €487.000.000 κέρδος.

Στην χώρα που οι Τράπεζες έχουν το απόλυτο δικαιωμα να ονόματιζουν κόκκινο δανειο οποιο δανειο θελουν και να αρπάζουν τα σπίτια, τα μαγαζιά,τα χωράφια, τις ζησεις του κοσμάκη για ενα ψωμί, η Τραπεζα Κυπρου ανακοινώνει €487.000.000 κέρδος!!

Στην χώρα που ενας ηλικιωμένος πρεπει να ταξιδεύει 30λ για να παει στην πιο κοντινή τραπεζα να παρει την σύνταξη του και να περιμένει αλλα 30λ στην ουρά, τις πλείστες φορες με τις ουρές να φτάνουν μέχρι τον δρόμο, η Τραπεζα Κυπρου ανακοινώνει €487.000.000 κέρδος.

Στην χώρα που οι χρεώσεις των τραπεζών ειναι θεορατες και τα καταθετικα επιτόκια ανύπαρκτα, η Τραπεζα Κυπρου ανακοινώνει €487.000.000.

Αν αφηνε ας πουμε το υποκατάστημα της στην Δερυνεια ανοικτό, θα ειχε ανακοινώσει €486.940.000 κέρδος.

Αν μειωνε τις χρεώσεις τις θα ανακοινώνει €485.500.000 κέρδος.

Υ.Γ.ειναι φυσικα και οι αδελφές εταιρειες της Τράπεζας Κυπρου, που ρολο έχουν να πωλουν ως κτηματομεσιτες τις περιουσίες που αρπάζει η Τραπεζα Κυπρου σε ταμεία αμφιβολου ιδιοκτησίας, οι οποίες δεν ξέρουμε ποιο κέρδος έχουν κάνει.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποθεση της κ. Γιαννάκη φαίνεται να μετατράπηκε, με τις αντιδράσεις της [τζαι των εκ των φαινομένων, υποστηρικτών της], σε υποψία σαν σύμπτωμα διαπλοκής... το οποίο ενισχύεται από ένα είδος άγχους για λογοκρισία από.. τους «υπερασπιστές»..

Επίπεδο γελοιότητας με το συμπάθκειο – τα κοπελλούθκια του Χριστοδουλίδη πρέπει να πηαίνουν σχολείο με κρατική επιχορήγηση;

· Η Γιαννάκη, όπως ήρταν τα πράματα Χριστοδουλίδη, εν εσένα που εκθετει, με το δημοσιογραφικό δίκτυο που φαίνεται να πλάκωσε για να στηρίξει/προωθήσει τουτο που φαινεται σαν συγκάλυψη...