Δυτικές πλάτες σε γενοκτονία... τζαι η συνειδητοποίηση του μπούμερανγκ



Δυτικές πλάτες σε γενοκτονία... τζαι η συνειδητοποίηση του μπούμερανγκ

Μιχαλακης Σαββιδης

Στην Σύνοδο για την Παγκόσμια ασφάλεια δεν προσκλήθηκαν η Ρωσία, η Κίνα και η Ινδία. Πήγε όμως το Ισραήλ και τους είπε ότι η ειρήνη θα επικρατήσει όταν εξαφανιστεί η…Χαμάς.

Και φυσικά ο Τζόσεφ Μπορέλ είπε ότι στον εκπρόσωπο του Ισραήλ ότι δεν μπορεί να επιβάλει την ειρήνη μονο με τα Οπλα. Και ότι δεν πρέπει να γίνει χερσαία επιχείρηση στη Ράφα!

Φυσικά ο εκπρόσωπος του Ισραήλ δικαιολογημένα τον έκλασε. Διότι μετα την επίθεση της Χαμάς τις 7 Οκτωβρίου, αντί να αρπάξουν τον Νετανιαχου και να τον πιέσουν για αυτοσυγκράτηση, όλοι τους από τον Μπορελ, τον Μπαιντεν, τον Μπλιγκεν, την Ούρσουλα και άλλους Ευρωπαίους ηγέτες μαζί με τον δικό μας, τον αγκάλιασαν και του έδωσαν λευκή επιταγή να κάμει ότι του καπνίσει. Το αποτέλεσμα είναι να βλέπουμε για πρώτη φορά ζωντανά μια γενοκτονία.

Τωρα που είδαν την απόφαση του διεθνούς δικαστηρίου για το Ισραήλ, το οποίο με την σειρά του την κατούρησε, ανησυχούν για το τι θα γίνει στην Ραφα. Όχι διοτι ενδιαφέρονται για τους Παλαιστινίους! Να μη τρελαθούμε κιόλας!

Αλλά λήγει η ημερομηνία λογοδοσίας του Ισραήλ στον δικαστήριο σε μερικές μέρες, και μια νέα γενοκτονία στη Ραφα θα αναγκαστεί πέραν από το Διεθνές δικαστήριο, να ενεργοποιηθεί και το διεθνές ποινικό δικαστήριο. Με αυτές τις αποφάσεις η διεθνή συνέλευση του ΟΗΕ θα αποκαλέσει συνεργούς στην γενοκτονία τους Ευρωπαίους ηγέτες και είναι κάτι που προκάλεσε τον πανικό.

Αργήσατε κύριοι να καταλάβετε τις εγκληματικές αποφάσεις που πήρατε τότε. Αργήσατε παρα πολύ και είστε συνένοχοι. Period.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποθεση της κ. Γιαννάκη φαίνεται να μετατράπηκε, με τις αντιδράσεις της [τζαι των εκ των φαινομένων, υποστηρικτών της], σε υποψία σαν σύμπτωμα διαπλοκής... το οποίο ενισχύεται από ένα είδος άγχους για λογοκρισία από.. τους «υπερασπιστές»..

Επίπεδο γελοιότητας με το συμπάθκειο – τα κοπελλούθκια του Χριστοδουλίδη πρέπει να πηαίνουν σχολείο με κρατική επιχορήγηση;

· Η Γιαννάκη, όπως ήρταν τα πράματα Χριστοδουλίδη, εν εσένα που εκθετει, με το δημοσιογραφικό δίκτυο που φαίνεται να πλάκωσε για να στηρίξει/προωθήσει τουτο που φαινεται σαν συγκάλυψη...