· Το λόμπι των τραπεζιτικών συμφερόντων τζαι οι προεκτάσεις του ΙΙ: Μηχανισμοί του βαθέως κατεστημένου: Η Άγια Οικογένεια της ιερής Τράπεζας. Και τα δίκτυά της.


  Το λόμπι των τραπεζιτικών συμφερόντων τζαι οι προεκτάσεις του ΙΙ: Μηχανισμοί του βαθέως κατεστημένου: Η Άγια Οικογένεια της ιερής Τράπεζας. Και τα δίκτυά της.

Eliana Georgiou

«Ο Χρ. Τριανταφυλλίδης δικηγόρος Ανδρέα Ηλιάδη Διευθυντή Τράπεζας Κύπρου είναι πρώτος ξάδελφος της συζύγου του Πόλυ Πολυβίου Γεωργίας, που είναι κόρη του μ. Σόλωνα Τριανταφυλλίδη, πρώην διοικητή της Τράπεζας Κύπρου και αδελφού του πατέρα του Μ. Τριανταφυλλίδη τέως Προέδρου του Ανώτατου Δικαστηρίου. Ο δικηγόρος Χρίστος Τριανταφυλλίδης δικηγορούσε για δεκαετίες ενώπιον του πατρός του τέως Προέδρου Ανωτάτου Δικαστηρίου Μιχαλάκη Τριανταφυλλίδη. Υπάρχουν δεκάδες αποφάσεις που τεκμηριώνουν τα πιο πάνω.

Η απόφαση Τάκης Φωτιάδης Vs Φώτος Φωτιάδης, είναι η κλασσική περίπτωση που ο πατέρας Μ. Τριανταφυλλίδης δικαίωσε τον υιόν του. Ο Χρίστον Κληρίδης κέρδισε αργότερα κατ έφεση όπου ήγειρε θέμα επηρεασμού λόγω της συγγενικής σχέσης..»

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποθεση της κ. Γιαννάκη φαίνεται να μετατράπηκε, με τις αντιδράσεις της [τζαι των εκ των φαινομένων, υποστηρικτών της], σε υποψία σαν σύμπτωμα διαπλοκής... το οποίο ενισχύεται από ένα είδος άγχους για λογοκρισία από.. τους «υπερασπιστές»..

Επίπεδο γελοιότητας με το συμπάθκειο – τα κοπελλούθκια του Χριστοδουλίδη πρέπει να πηαίνουν σχολείο με κρατική επιχορήγηση;

· Η Γιαννάκη, όπως ήρταν τα πράματα Χριστοδουλίδη, εν εσένα που εκθετει, με το δημοσιογραφικό δίκτυο που φαίνεται να πλάκωσε για να στηρίξει/προωθήσει τουτο που φαινεται σαν συγκάλυψη...