· Οι 16,000 νεκροί Παλαιστίνιοι [οι πιο πρόσφατοι αριθμοί] στην απόπειρα [συνειδητή ή ντε φάκτο] γενοκτονίας στην Γάζα, μπορεί να έχουν ξεκαθαρίσει την εικόνα, παγκόσμια, για την αθλιότητα του ισραηλιτικού καθεστώτος απαρτχάιντ, αλλά ταυτόχρονα εν τζαι ένα ανοικτό ζήτημα πκιον για τους ό,ποιους παγκόσμιους θεσμούς..



·         Οι 16,000 νεκροί Παλαιστίνιοι [οι πιο πρόσφατοι αριθμοί] στην απόπειρα [συνειδητή ή ντε φάκτο] γενοκτονίας στην Γάζα, μπορεί να έχουν ξεκαθαρίσει την εικόνα, παγκόσμια, για την αθλιότητα του ισραηλιτικού καθεστώτος απαρτχάιντ, αλλά ταυτόχρονα εν τζαι ένα ανοικτό ζήτημα πκιον για τους ό,ποιους παγκόσμιους θεσμούς..

Ο ΟΗΕ, μεσω Γκουτέρες, τζαι οργανισμών που δούλευαν στην Γάζα, εκράτησαν τουλάχιστον το επίπεδο τους..

Άτε να δούμε τζαι κάτι « διεθνή δικαστήρια..» κλπ που τσιμπούν εύκολα στις δυτικές οδηγίες θεαμάτων. Λέγεται Νετανιάχου τζαι κατοικά στα πέριξ της ανατολικής Μεσογείου... Υπερασπίσθηκε με πάθος το παλαιστινιακό ολοκαύτωμα, θέλει τζαι άλλους νεκρούς, τζαι άλλον πόλεμο..

Η πιο ξεκάθαρη περίπτωση ατόμου/πολιτικάντη με ποταμούς αίματος αθώων στα σιέρκα του...

Λοιπόν διεθνείς θεσμοί λτδ; ..καμιά ευαισθησία για τούτο το έγκλημα; Για τούτον τον ένοχο;

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποθεση της κ. Γιαννάκη φαίνεται να μετατράπηκε, με τις αντιδράσεις της [τζαι των εκ των φαινομένων, υποστηρικτών της], σε υποψία σαν σύμπτωμα διαπλοκής... το οποίο ενισχύεται από ένα είδος άγχους για λογοκρισία από.. τους «υπερασπιστές»..

Επίπεδο γελοιότητας με το συμπάθκειο – τα κοπελλούθκια του Χριστοδουλίδη πρέπει να πηαίνουν σχολείο με κρατική επιχορήγηση;

· Η Γιαννάκη, όπως ήρταν τα πράματα Χριστοδουλίδη, εν εσένα που εκθετει, με το δημοσιογραφικό δίκτυο που φαίνεται να πλάκωσε για να στηρίξει/προωθήσει τουτο που φαινεται σαν συγκάλυψη...