Άμα σου το λαλούν τζαι φιλικές στήλες στα mainstream MME, Χριστοδουλίδη...σκεφτου τα καλά...:) «Σκέτη απογοήτευση κύριε Χριστοδουλίδη»


      Άμα σου το λαλούν τζαι φιλικές στήλες στα mainstream MME, Χριστοδουλίδη...σκεφτου τα καλά...:)

«Σκέτη απογοήτευση κύριε Χριστοδουλίδη»

Ένα σχόλιο του Γ. Καλλινίκου [στον Φιλελεύθερο] για τις προσπάθειες του Χριστοδουλίδη να κρατήσει ισορροπίες στο σκάνδαλο Γιαννάκη:

«....Λυπάμαι κύριε Πρόεδρε, όμως, δεν έχω άλλο τρόπο να σου υποδείξω τι πέτυχες: Σκέτη απογοήτευση! Το μέγα ζητούμενο ήταν να δοθεί ξεκάθαρη απάντηση ως προς την αμφισβήτηση των πτυχίων της κ. Γιαννάκη. Ο ισχυρισμός ότι προήλθε από ένα λογαριασμό παρωδία είναι γελοίος. Εμφανίστηκαν έγγραφα τα οποία δεν γνωρίζουμε πλέον αν αποδεικνύουν κάτι μεμπτό ή όχι. Εξίσου γελοίος και ο ισχυρισμός ότι το θέμα αφορά την ΕΔΥ. Παρ ολίγον να ισοπεδωθεί το υπουργείο Υγείας και συ το προσπερνάς με μια παραίνεση; Ένας Πρόεδρος κύριε Χριστοδουλίδη, οφείλει να ξεκαθαρίζει όλα όσα αφήνουν σκιές στο κράτος και επηρεάζουν το έργο της Κυβέρνησής του. Ιδίως σε μιαν εποχή, που τα σκάνδαλα και η διαφθορά έχουν κορυφώσει την οργή της κοινής γνώμης.

Αυτό το οποίο έπρεπε να ιεραρχήσεις ως κορυφαίο είναι το πόσο ενοχλήθηκε η κοινωνία. Η πολιτική του «κρύψε να περάσουμε» και η τακτική να κρύβονται τα προβλήματα κάτω από το χαλί, ήταν ίδιον των προκατόχων σου, που λειτουργούσαν με πυξίδα το κομματικό συμφέρον. Η ανάγκη της κοινωνίας να ξεφύγει από τέτοιους φτηνούς τακτικισμούς είναι που έστρεψε χιλιάδες ψηφοφόρους προς εσένα. Ελπίζοντας να γυρίσεις σελίδα. Αν θα ακολουθείς κι εσύ την πεπατημένη, τότε σύντομα θα τους στρέψεις όλους εναντίον σου!

Πιο εξοργιστικό και πιο αναποτελεσματικό χειρισμό δεν μπορούσες να επιλέξεις. Άφησες αναπάντητα όλα τα ερωτήματα αναφορικά με τα πτυχία της κ. Γιαννάκη και επιτρέπεις σε όλους να συνεχίσουν να σας βομβαρδίζουν. Άφησες την σχέση οργής Κανάρη-Γιαννάκη να φλέγεται με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τον άκρως ευαίσθητο τομέα της Υγείας. Είναι αστείο να θεωρείς ότι με μια νουθεσία σου θα ξεπεράσουν την αντιπάθεια χρόνων. Αν υπολογίζεις ότι τον Σεπτέμβρη θα αντικαταστήσεις την Υπουργό και το θέμα θα λήξει, απλώς, θα εκτεθείς γιατί θα φανεί ότι στηρίζεις την γ.γ. που βρίσκεται υπό αμφισβήτηση......»

https://www.philenews.com/apopsis/arthra-apo-f/article/1370323/sketi-apogoitefsi-proedre-o-chirismos-sou-me-kanari-giannaki/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποθεση της κ. Γιαννάκη φαίνεται να μετατράπηκε, με τις αντιδράσεις της [τζαι των εκ των φαινομένων, υποστηρικτών της], σε υποψία σαν σύμπτωμα διαπλοκής... το οποίο ενισχύεται από ένα είδος άγχους για λογοκρισία από.. τους «υπερασπιστές»..

Επίπεδο γελοιότητας με το συμπάθκειο – τα κοπελλούθκια του Χριστοδουλίδη πρέπει να πηαίνουν σχολείο με κρατική επιχορήγηση;

· Η Γιαννάκη, όπως ήρταν τα πράματα Χριστοδουλίδη, εν εσένα που εκθετει, με το δημοσιογραφικό δίκτυο που φαίνεται να πλάκωσε για να στηρίξει/προωθήσει τουτο που φαινεται σαν συγκάλυψη...