Το μπλοκ της λογοκρισίας μάλλον εν τα εκατάφερεν – αν ο στόχος ήταν η δαιμονοποίηση των ανώνυμων αποκαλύψεων στη δημόσια σφαίρα του ιντερνέτ, τζαι η «ντροπή» - η επίθεση στην κ. Κανάρη..


      Το μπλοκ της λογοκρισίας μάλλον εν τα εκατάφερεν – αν ο στόχος ήταν η δαιμονοποίηση των ανώνυμων αποκαλύψεων στη δημόσια σφαίρα του ιντερνέτ,  τζαι η «ντροπή» - η επίθεση στην κ. Κανάρη..

Το νέο μπλοκ των πλυντηρίων, αρχικά, περιλάμβανε το τρίο Καλατζής, Κωστούης τζαι Τσαγγάρης.... Τζαι ο καημένος ο Τσουρούλης να προσπαθεί να ..πολεμήσει το κακό... :) ..

Να το πούμε ευγενικά; Μάλλον έσιει ανάγκες πάλε ο ΔΙΑΣ;... :)

Ο Τσαγγάρης τότε στην μεγάλη απόπειρα του ξεπλύματος των τραπεζών, μετά το 2013, ήταν από τις φωνές που τόλμησαν να ψελλίσουν έστω την αληθκεια για την Εγνατίας – τζαι πως ο Ορφανίδης άνοιξε την πόρτα στη διόγκωση των προβλημάτων των τραπεζών..

Προφανώς επέρασεν τζαιρός που τα τότε...

Τζαι όπως λαλεί τζαι ο Τσόμσκι – κοίταξε τα οικονομικά συμφέροντα. Των συγκεκριμένων ΜΜΕ κλπ... ας πουμε... :)

Κρίμα..

Οι εφημερίδες πάντως κράτησαν κάποια ισορροπία... Η Χαραυγή κράτησε ανοικτό το ζήτημα του σκανδάλου της Γιαννάκη τζαι είσιεν τζαι αναφορές σε συμφέροντα που θα μπορούσαν να θέλουν να αντικαταστήσουν την υπουργό...

Ο Πολίτης είσιεν μια συνέντευξη έκπληξη με τον Jho Low, η οποία στο κλίμα που προσπαθούσαν να καλλιεργήσουν μερικοί [πρώην συνεργάτες της επιχείρησης] για λογοκρισία κλπ, ήταν, ας πούμε, ενδιαφέρουσα κίνηση...

Αξιοσημείωτος ήταν τζαι ο Φιλελεύθερος – που κράτησε τις ό,ποιες αποστάσεις από το κλίμα επίθεσης - ενάντια στην Κανάρη, τζαι στις κραυγές του συνεργείου/πλυντηρίου για λογοκρισία των αποκαλύψεων στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης από ανώνυμους/με ψευδώνυμα... Αξιοσημείωτη η αλλαγή εστίασης του κ. Δαλίτη σε τούτο το πλαίσιο.. :)..Οσο για την κατάντια μερικών, ηταν έκδηλη όπως φαίνεται τζαι από το σχόλιο της κ. Ζαρου..

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποθεση της κ. Γιαννάκη φαίνεται να μετατράπηκε, με τις αντιδράσεις της [τζαι των εκ των φαινομένων, υποστηρικτών της], σε υποψία σαν σύμπτωμα διαπλοκής... το οποίο ενισχύεται από ένα είδος άγχους για λογοκρισία από.. τους «υπερασπιστές»..

Επίπεδο γελοιότητας με το συμπάθκειο – τα κοπελλούθκια του Χριστοδουλίδη πρέπει να πηαίνουν σχολείο με κρατική επιχορήγηση;

· Η Γιαννάκη, όπως ήρταν τα πράματα Χριστοδουλίδη, εν εσένα που εκθετει, με το δημοσιογραφικό δίκτυο που φαίνεται να πλάκωσε για να στηρίξει/προωθήσει τουτο που φαινεται σαν συγκάλυψη...