Καταγραφή για να υπάρχει εικόνα ότι όχι μόνο είναι αρπακτικές οι τράπεζες τζαι τα ταμεία, αλλά εφτάσαν στο σημείο να φαίνεται σαν να μεταφέρουν την αόρατη δικτύωσή τους στη Βουλή..


 Καταγραφή για να υπάρχει εικόνα ότι όχι μόνο είναι αρπακτικές οι τράπεζες τζαι τα ταμεία, αλλά  εφτάσαν στο σημείο να φαίνεται σαν να μεταφέρουν την αόρατη δικτύωσή τους στη Βουλή..

Μα τζαι παράτυπη ψηφοφορία;

Εφτάσαν ως τζιαμέ;

Καλά πόσο θα φάσιν μερικοί για να θωρούμεν έτσι κατάντια τζαι στη Βουλή;

Argyro Papatryfonos  Ομάδα Στήριξης Γενικού Ελεγκτή

«Δεν πάμε καθόλου καλά

Το θέατρο του παράλογου χθες στη Βουλή

Η κρίσιμη πρόταση νόμου για την πρόσβαση ΟΛΩΝ των δανειοληπτών στη δικαιοσύνη μπήκε σε ψηφοφορία και απορρίφθηκε λόγω ισοψηφίας 27-27. ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ όπως αποδείχτηκε.

Ο κ. Θεμιστοκλέους δήλωσε πως η δική του ψήφος υπέρ ΔΕΝ καταμετρήθηκε και ότι το πραγματικό αποτέλεσμα ήταν 28-27 υπέρ της πρότασης .

Η κυρία πρόεδρος της Βουλής περίπου μας είπε μας είπε πως δεν της καίγεται καρφί που αλλοιώθηκε το αποτέλεσμα και δεν καταγράφηκε η θετική ψήφος του κ. Θεμιστοκλέους. Δηλαδή ? Ατυχήσαμε λόγω αλυσιδωτών «συμπτώσεων» και Tough Luck ?

    with Stella Petridou.

Σχόλια

  1. Από τη στιγμή που ψηφίζουμε ΔΗΣΔΗΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΨΗΦΟΦΩΡΟΙ ΑΝΝΗΞΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ Η ΥΠομονη ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ ΑΝ ΞΕΣΥΚΟΘΗ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποθεση της κ. Γιαννάκη φαίνεται να μετατράπηκε, με τις αντιδράσεις της [τζαι των εκ των φαινομένων, υποστηρικτών της], σε υποψία σαν σύμπτωμα διαπλοκής... το οποίο ενισχύεται από ένα είδος άγχους για λογοκρισία από.. τους «υπερασπιστές»..

Επίπεδο γελοιότητας με το συμπάθκειο – τα κοπελλούθκια του Χριστοδουλίδη πρέπει να πηαίνουν σχολείο με κρατική επιχορήγηση;

· Η Γιαννάκη, όπως ήρταν τα πράματα Χριστοδουλίδη, εν εσένα που εκθετει, με το δημοσιογραφικό δίκτυο που φαίνεται να πλάκωσε για να στηρίξει/προωθήσει τουτο που φαινεται σαν συγκάλυψη...