Εικόνες αναπαράστασης από τη Βουλή στην συζήτηση για δικαίωμα πρόσβασης των δανειοληπτών στη Δικαιοσύνη:


Εικόνες αναπαράστασης από τη Βουλή στην συζήτηση για δικαίωμα πρόσβασης των δανειοληπτών στη Δικαιοσύνη:

Σύνδεσμος κατά της ασυδοσίας των τραπεζών

 Αυτό που συμβαίνει είναι ακατανοητο . Αποκλειεται να υπάρχουν πιο ηλιθιοι από αυτούς που τους ψηφιζουν . Κάποια νοθεία θα γίνεται.

Ο Κουλα έσπασε τα κοντερ πριν λίγο στην βουλη. Ψηφισε υπερ των αρπακτικων ταμειων για να μην χάσουν τα λεφτά τους οι καταθέτες. Δεν αντελήφθη ακόμη ( ο καψερος) ότι τα ταμεία δεν έχουν καταθέτες.!

 

Tasos Costeas

Χθές η Βουλή ψήφισε οριακά κατάργηση του δικαιώματος να προσφύγει κάποιος στο δικαστήριο, όταν μια τράπεζα, η οποία τυγχάνει της προστασίας του κράτους, εφαρμόσει καταχρηστικές και παράνομες χρεώσεις σε ένα δάνειο με σκοπό να έχει υπερκέρδη.

Η απόλυτη εξυπηρέτηση του διεφθαρμένου τραπεζικού κατεστημένου μέσα και έξω από τη Βουλή.

Η απόλυτη παραβίαση του κράτους δικαίου και του ευρωπαϊκού κεκτημένου.

 

Evgenia Moyseos

Για άλλη μια φορά το κοινοβουλευτικό λόμπι των τραπεζών και των ταμείων εμπόδισε την προστασία των δανειοληπτών όπως αυτή κατοχυρώνεται από το Σύνταγμα και το κοινοτικό κεκτημένο.

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός και τα κόμματα της συγκυβέρνησης καθόρισαν το αποτέλεσμα μπλοκάροντας έτσι ξανά την αποκατάσταση του δικαιώματος των δανειοληπτών για την πρόσβασή τους στη Δικαιοσύνη. Είναι πραγματικά θλιβερό το γεγονός ότι οι ηγεσίες των συγκυβερνώντων κομμάτων με συναγερμικά επιχειρήματα και κινδυνολογία επιτέθηκαν από το βήμα της Βουλής στην πρόταση αυτή. Πρόκειται για μια νέα πισώπλατη μαχαιριά στους χιλιάδες οικογενειάρχες και μικροεπιχειρηματίες που ζουν με την απειλή των εκποιήσεων από τις τράπεζες και τα ταμεία-γύπες.

13.07.2023

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποθεση της κ. Γιαννάκη φαίνεται να μετατράπηκε, με τις αντιδράσεις της [τζαι των εκ των φαινομένων, υποστηρικτών της], σε υποψία σαν σύμπτωμα διαπλοκής... το οποίο ενισχύεται από ένα είδος άγχους για λογοκρισία από.. τους «υπερασπιστές»..

Επίπεδο γελοιότητας με το συμπάθκειο – τα κοπελλούθκια του Χριστοδουλίδη πρέπει να πηαίνουν σχολείο με κρατική επιχορήγηση;

· Η Γιαννάκη, όπως ήρταν τα πράματα Χριστοδουλίδη, εν εσένα που εκθετει, με το δημοσιογραφικό δίκτυο που φαίνεται να πλάκωσε για να στηρίξει/προωθήσει τουτο που φαινεται σαν συγκάλυψη...