· Το καθεστώς Αναστασιάδη τζαι η υποκρισία της δεξιάς που τάχα μου έθελεν δημοσιοοικονομική πειθαρχία τζαι κατασκεύασε ένα ολόκληρο σύστημα προσλήψεων ημέτερων..


     Το καθεστώς Αναστασιάδη τζαι η υποκρισία της δεξιάς που τάχα μου έθελεν δημοσιοοικονομική πειθαρχία τζαι κατασκεύασε ένα ολόκληρο σύστημα προσλήψεων ημέτερων..

Καθώς απλώνετουν η κρίση των τραπεζών μετά το 2010, η δεξιά τζαι τα ελεγχόμενα καθεστωτικά ΜΜΕ εξαπολύσαν μια υστερική επίθεση στην τότε αριστερή διακυβέρνηση [τζαι στον «ξεροτζεφαλο Χριστόφια» που επέμενε να μιλά για τις ευθύνες των τραπεζών τζαι να μεν υπακούει πρόθυμα τις επιθυμίες των τραπεζών] γιατί ήταν ..σπαταλή..

Τζαι έπαιζεν το τότε το νούμερο Αβέρωφ λτδ, ότι είχαμε κρίση λόγω των «τσεκκουθκιών» στους οικονομικά αδύναμους, όπως οι συνταξιούχοι..

Τζαι εφκήκαν στην εξουσία τα νούμερα τζαι εστήσαν βιομηχανία προσλήψεων..

Εγεμώσαμεν με συμβούλους τζαι υφυπουργεία κοκ..

Τούτα εν ήταν κόστος...

Αλλά το όλον σκηνικό ήταν ουσιαστικά μια απόπειρα αναδιανομής εισοδημάτων προς τους πάνω ημέτερους [ας πούμε οι ιδιοκτήτες των ΜΜΕ καλά επεράσαν με την ταύτιση τους με το καθεστώς – οι τράπεζες εν είχαν, ας πούμε, προβλημα με τα δάνεια τους.. :)], αλλά τζαι εφαρμογής ενός νέο-Γιωρκατζισμού με προσλήψεις ημέτερων τζαι ανάλογα βολέματα...

Είπαμε για την κρίση εφταίαν τα τσεκκουθκια των φτωχών – ενώ οι μισθοί των ημέτερων... :)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποθεση της κ. Γιαννάκη φαίνεται να μετατράπηκε, με τις αντιδράσεις της [τζαι των εκ των φαινομένων, υποστηρικτών της], σε υποψία σαν σύμπτωμα διαπλοκής... το οποίο ενισχύεται από ένα είδος άγχους για λογοκρισία από.. τους «υπερασπιστές»..

Επίπεδο γελοιότητας με το συμπάθκειο – τα κοπελλούθκια του Χριστοδουλίδη πρέπει να πηαίνουν σχολείο με κρατική επιχορήγηση;

· Η Γιαννάκη, όπως ήρταν τα πράματα Χριστοδουλίδη, εν εσένα που εκθετει, με το δημοσιογραφικό δίκτυο που φαίνεται να πλάκωσε για να στηρίξει/προωθήσει τουτο που φαινεται σαν συγκάλυψη...