· Weekly Review: η εφτομάδα των «μα εγώ εν τζαι...»


        Weekly Review: η εφτομάδα των «μα εγώ εν τζαι...»

Τουτην την εφτομαδα υπήρχε μια παράδοξη, αλλά που μιαν οπτική τζαι απολαυστική, διαδικασία

Οι «συνήθεις ύποπτοι», που λαλούν για ακροδεξιές υστερίες, να κτυπιούνται ότι ίδιοι δεν..... Ο Καλατζής επανεμφανισε τον Ρικκο [πώς να μην απολαύσει κάποιος το ντουέτο το ίδιο;.. :)] για να μας πει, παρακαλώ, ότι φταίει κάποιος άλλος για τον Παπακώστα, τωρά που η ευθύνη για τον θάνατο του εν τζαι δικαστικά τεκμηριωμένη.... Δηλαδή ο Ρίκκος τζαι ο Καλατζής ενδιαφέρονται... για τον Παπακώστα... Άμα η ένοχη συνείδηση γυρεύκει τρόπους να αναστενάξει ένα κωμικό «υπάρχω»... η ακροδεξιά που «αγάπησε» τον Παπακώστα.... Ο Ρίκκος τζαι η ..εγκυρότητά του...Αλλα αμα καμεις συγκριση το ντουετο ενι να απορεις οντως ποιος εσιει την λλιοτερη...Οι συμμετέχοντες στην υστερία Μαρί τωρά «αγαπούν» τον Παπακώστα; Εν εκαταλάβαν ακόμα το ίχνος της περιφρόνησης που τον ίδιο τον Παπακώστα, στον γιο του Ιωαννίδη που επροσπάθεν ανάλογα να πουλήσει ξεπλυμα;..


Τζαι σαν να μεν μας έκανε το κωμικό θέαμα Ρίκκου-Καλατζή, είχαμε τζαι τον Άριστο του Φιλελευθέρου να.. συμφωνά με το ..ΑΚΕΛ [για την έκφραση «αρνητικοί συνειρμοί» για το σκηνικό στην Αγια Νάπα]. Εντάξει, εν «η δουλειά» του Άριστου να ελέγχει τις αντι-εθνικιστικές αντιδράσεις – αλλά να τον ανησυχούν τόσο οι αντιρατσιστικές/αντιεθνικιστικές φωνές που να βουρά να υιοθετήσει μια πιο ήπια εκδοχή; Που τζαιρός που τα πρωτοσέλιδα του Άριστου, εκάμναν το άσπρο-μαύρο... Τώρα προσπαθεί να αποφύγει το κλίμα με επίκληση όσων δαιμονοποιούσε... «Μα εγώ εν τζαι..».. :)

Κατά τα άλλα τα σκάνδαλα συνεχίζουν κανονικά... κάτι εκατομμύρια επήαν ποτζεί ποδά την περίοδο του κορωνοϊού... τζαι η κυβέρνηση Χριστοδουλίδη απέσπασε λογοθεραπεύτρια στο προεδρικό...! Ό,τι νά’ ναι πκιον... :)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποθεση της κ. Γιαννάκη φαίνεται να μετατράπηκε, με τις αντιδράσεις της [τζαι των εκ των φαινομένων, υποστηρικτών της], σε υποψία σαν σύμπτωμα διαπλοκής... το οποίο ενισχύεται από ένα είδος άγχους για λογοκρισία από.. τους «υπερασπιστές»..

Επίπεδο γελοιότητας με το συμπάθκειο – τα κοπελλούθκια του Χριστοδουλίδη πρέπει να πηαίνουν σχολείο με κρατική επιχορήγηση;

· Η Γιαννάκη, όπως ήρταν τα πράματα Χριστοδουλίδη, εν εσένα που εκθετει, με το δημοσιογραφικό δίκτυο που φαίνεται να πλάκωσε για να στηρίξει/προωθήσει τουτο που φαινεται σαν συγκάλυψη...