Μια καλή τζαι ιστορική νίκη στο κοινοβούλιο – η απαγόρευση «θεραπειών» με βάση την επιβολή της ετεροφυλίας..


 Μια καλή τζαι ιστορική νίκη στο κοινοβούλιο – η απαγόρευση «θεραπειών» με βάση την επιβολή της ετεροφυλίας..

Ήταν σημαντική νίκη για όσους/ες την προώθησαν τζαι για όσους/ες συμμετείχαν ...Τζαι θα βοηθήσει σαφώς νυν μιτσιούς/ες τζαι μιτσιούς/ες από επόμενες γενιές να βιώσουν τον ερωτισμό τους όπως τους φκαίννει...

Αξιοσημείωτη η πρωτοβουλία του κ. Κουκουμά του ΑΚΕΛ, αλλά τζαι το ότι η πλειοψηφία τελικά στήριξε την ιστορικά ορθολογική θέση...

Αξιοσημείωτη ήταν επίσης η ρητορική κωδικοποίηση της κ. Ατταλίδου... με ένα ενδιαφέρον συνδυασμό του χριστιανικού με το επιστημονικά ορθολογικό τζαι το ιστορικά αναπόφευκτο..

«Alexandra Attalides

Είναι θλιβερό ότι η Εκκλησία εκλαμβάνει ως πνευματικό εκφυλισμό την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ευάλωτων ομάδων, οι οποίες για χρόνια στοχοποιούνται από ακραία στοιχεία. Ήρθε η ώρα να πούμε, Φτάνει πια. Φτάνει πια με τη στοχοποίηση αυτών των ατόμων, φτάνει πια με τις εκφράσεις μίσους αρκετά με τη ρατσιστική ρητορική. Υπάρχουν θεσμοί σ’ αυτό το κράτος; Εάν υπάρχουν, επιτέλους ας επέμβουν.

Ο μόνος ορατός εκφυλισμός που βλέπει η κοινωνία είναι αυτός του μηνύματος του Χριστού που μιλά για αγάπη προς όλους τους συνανθρώπους μας.

Δε θέλουμε να εκθεμελιώσουμε τίποτε το υγιές, αλλά σίγουρα θέλουμε να εκθεμελιώσουμε τα βασανιστήρια, στα οποία συνάνθρωποι μας σήμερα, εν έτη 2023, εξακολουθούν να υπόκεινται, στο όνομα μίας δήθεν γιατρειάς. Αυτούς που εκμεταλλευόμενοι τα ένστικτα ενός συντηρητικού μέρους της κοινωνίας, διαπράττουν εγκλήματα.

Ναι, αυτά θα τα εκθεμελιώσουμε και θα τα εκριζώσουμε,

υπερψηφίζοντας αυτή την πρόταση νόμου, ποινικοποιώντας επιτέλους το μίσος και τη βία και κρατώντας όντως ό,τι υγιές απέμεινε σ’ αυτό το τόπο. Την αποδοχή, την αλληλεγγύη και την αγάπη.»


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποθεση της κ. Γιαννάκη φαίνεται να μετατράπηκε, με τις αντιδράσεις της [τζαι των εκ των φαινομένων, υποστηρικτών της], σε υποψία σαν σύμπτωμα διαπλοκής... το οποίο ενισχύεται από ένα είδος άγχους για λογοκρισία από.. τους «υπερασπιστές»..

Επίπεδο γελοιότητας με το συμπάθκειο – τα κοπελλούθκια του Χριστοδουλίδη πρέπει να πηαίνουν σχολείο με κρατική επιχορήγηση;

· Η Γιαννάκη, όπως ήρταν τα πράματα Χριστοδουλίδη, εν εσένα που εκθετει, με το δημοσιογραφικό δίκτυο που φαίνεται να πλάκωσε για να στηρίξει/προωθήσει τουτο που φαινεται σαν συγκάλυψη...