· Εντάξει.. εν τζαι περιμέναμε κάτι καλύτερο που την εθνικιστική δεξιά τζαι τα ΜΜΕ τους.. Η κυπριακή εθνικόφρων υποκρισία...Υπάρχει τζαι η πραγματικότητα κοπέλλια.. :)




·         Εντάξει.. εν τζαι περιμέναμε κάτι καλύτερο που την εθνικιστική δεξιά τζαι τα ΜΜΕ τους..

Η κυπριακή εθνικόφρων υποκρισία...Υπάρχει τζαι η πραγματικότητα κοπέλλια.. :)

Αποφασίστηκε η κατεδάφιση του σχολείου στον Κορματζίτη, τζαι κτίστηκε νέο κτήριο με εμπλοκή της ΕΕ... Μια μερίδα Μαρωνιτών διαφωνούσε – όπως τζαι σε πολλά σημεία στην νότια Κύπρο, υπήρχε κινητοποίηση τζαι ευαισθησία για ένα ιστορικό κτίσμα. Το κράτος του Ανάστου τζαι τα εθνικόφρωνα ΜΜΕ/φερέφωνα του, ούτε φωνή, ούτε ακρόαση. Μόνο αναμετάδοση παναϋρκών για ενίσχυση Τατάρ..

Γίνονται τα εγκαίνια, τζαι αφού εν στη βόρεια/κατεχόμενη/τουρκοκυπριακή ζώνη κλπ κλπ, λογικά εμφανίζονται τζαι όσοι εν στην κυβέρνηση [οξά να πούμε διοίκηση;.. :)] που εξέλεξε το Σίγμα με την ενίσχυση Τατάρ –με την προβολή των ηλίθιων που θύμιζαν τις σφαγές της ε/κ εθνικοφροσύνης...

Τζαι ξαφνικά ξυπνούν τα νούμερα – τζαι σαν κουρτισμένα ηχητικά αρκέφκουν να απαγγέλουν... «απαράδεκτο», «αίσχος»...

Καλά τωρά εκαταλάβετε ότι στην βόρεια Κύπρο υπάρχει άλλο καθεστώς;

Οξά ουσιαστικά εξυπνήσαν σας να απαγγείλετε το εμβατήριο – του οποίου ο στόχος ένι να μεν μείνουν, τζαι να μεν πηαίνουν ποτζεί οι Μαρωνίτες;

Αν εν τούτο πέτε το.

Διαφορετικά μαστρε Χατζηκωστή, πέ στα φερέφωνα ίνταλως η 15η Ιουλίου έφερε την 20η... :)

Kypros Kyprianou

Την κατεδαφιση του Δημοτικου Σχολειου απο πλευρας Κυπριακης Δημοκρατιας την αποφασισε το Υπουργιο Εξωτερικων επι Νικου Χριστοδουλιδη οπως μας ενημερωσε Γραπτως η Ευρωπαικη Ενωση.

Ειχαμε στειλει 2 φορες συστημενη επιστολη στο τοτε Υπουργο Εξωτερικων διαμαρτυρομενοι για αυτη την αποφαση χωρις καμια απαντηση.

Απογοητευμενοι τοτε απο την σταση του Υπουργειου Εξωτερικων ειχαμε συνταντηση με τον φιλο Υφυπουργο παρα τον Προεδρο Βασιλη Παλμα μια 7μελης ομαδα. Του αναφεραμε την δυσαρεσκεια της πλειοψηφιας των Κατοικων Κορμακιτη για την κατεδαφιση του Ιστορικου μας σχολειου και τους Κινδυνους που ισως προκαλουσε το νεο Κτιριο κ.α. για να τα μεταφερει στον προεδρο της Δημοκρατιας.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποθεση της κ. Γιαννάκη φαίνεται να μετατράπηκε, με τις αντιδράσεις της [τζαι των εκ των φαινομένων, υποστηρικτών της], σε υποψία σαν σύμπτωμα διαπλοκής... το οποίο ενισχύεται από ένα είδος άγχους για λογοκρισία από.. τους «υπερασπιστές»..

Επίπεδο γελοιότητας με το συμπάθκειο – τα κοπελλούθκια του Χριστοδουλίδη πρέπει να πηαίνουν σχολείο με κρατική επιχορήγηση;

· Η Γιαννάκη, όπως ήρταν τα πράματα Χριστοδουλίδη, εν εσένα που εκθετει, με το δημοσιογραφικό δίκτυο που φαίνεται να πλάκωσε για να στηρίξει/προωθήσει τουτο που φαινεται σαν συγκάλυψη...