· Διεθνή – Ουκρανία


Διεθνή – Ουκρανία

Με την ολοκλήρωση ενός χρόνου που την έναρξη της σημερινής μορφής του πολέμου στην Ουκρανία [αφού τωρά επαραδεκτήκαν τζαι οι δυτικοί, ο γ.γ. του ΝΑΤΟ, ότι ουσιαστικά ο πόλεμος εξεκίνησεν το 2014 – τζαι εξόπλιζαν το καθεστώς του πραξικοπήματος που τα τότε – του προφητικού «fuck the EU» της Νούλαντ]

Η κατάσταση κωδικοποιείται ως εξής:

1.    Η απόπειρα των ΗΠΑ να οδηγήσουν την Ρωσία σε απομόνωση τζαι οικονομική κατάρρευση απέτυχε πλήρως. Η Ρωσία λειτούργησε σε, τζαι ανάδειξε ουσιαστικά, την ύπαρξη ενός εναλλακτικού διεθνους δικτύου οικονομικών συναλλαγών κοκ, που εκάμαν τις δυτικές κυρώσεις να είναι σχεδόν άνευ ουσίας πέρα από το ό,ποιο μπούμερανγκ για τους ίδιους τους δυτικους.

2.    Η Δύση εμπλακηκε σε ένα περίπλοκο εξωτερικό τζαι εσωτερικό παιχνίδι αντιπαραθέσεων. Από την μια έτρεξε να στηρίξει στρατιωτικά το καθεστώς του Κιέβου, αλλά ταυτόχρονα, με την αμερικανο-βρετανική παρέμβαση για ναυάγιο της συμφωνίας την άνοιξη του 2022, άρχισε να διαφαίνεται καθαρά ότι στον πόλεμο υπήρχε τζαι μια προσπάθεια παγίδευσης των ευρωπαίων [ιδιαίτερα των Γερμανών]. Το οποίο έγινε πια ξεκάθαρο με τις αποκαλύψεις  S. Hersh για την εμπλοκή αμερικάνικων υπηρεσιών στην ανατίναξη του Βόρειου Αγωγού.

3.    Στο πολεμικό πεδίο είναι πια ξεκάθαρα ένας πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και ΝΑΤΟ με τους ουκρανούς στρατιώτες να είναι τα θύματα πειραματισμών [από δυτικά συμφέροντα] για proxy wars. Η Ρωσία φαίνεται να προχωρεί μεθοδικά στην ενσωμάτωση περιοχών ρωσοφωνων μετα το ναυάγιο των συμφωνιών του Μινσκ. Οι όποιες δήθεν ουκρανικές «νίκες» ήταν αναδιπλώσεις ρωσικών στρατευμάτων με τους Ρώσους να αναβαθμίζουν τις κινήσεις τους. Αυτήν την στιγμή η Ρωσία έχει μια ενοποιημένη περιοχή από την Κριμαία μέχρι το Ντονμπάς, μέσω Μαριούπολης [τη σημαντική μάχη μετά το ναυάγιο των συνομιλιών τον περασμένο Μάρτιο] και επεκτείνεται σήμερα δυτικά από τα ανατολικά.

4.    Οι διεθνείς επιπτώσεις από την αντιπαράθεση, φαινεται να κωδικοποιούν πια το τέλος της δυτικής ηγεμονίας – η πιο πρακτικά την ντε φάκτο αναγνώριση ενός πολύ-πολυπολικού κόσμου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποθεση της κ. Γιαννάκη φαίνεται να μετατράπηκε, με τις αντιδράσεις της [τζαι των εκ των φαινομένων, υποστηρικτών της], σε υποψία σαν σύμπτωμα διαπλοκής... το οποίο ενισχύεται από ένα είδος άγχους για λογοκρισία από.. τους «υπερασπιστές»..

Επίπεδο γελοιότητας με το συμπάθκειο – τα κοπελλούθκια του Χριστοδουλίδη πρέπει να πηαίνουν σχολείο με κρατική επιχορήγηση;

· Η Γιαννάκη, όπως ήρταν τα πράματα Χριστοδουλίδη, εν εσένα που εκθετει, με το δημοσιογραφικό δίκτυο που φαίνεται να πλάκωσε για να στηρίξει/προωθήσει τουτο που φαινεται σαν συγκάλυψη...