· Τζαι με αφορμή την απόπειρα λογοκρισίας του γκρουπ των υποστηρικτών Χριστοδουλίδη, θα εν καλά να σκεφτούν τζαι όσοι δεν θα ψηφίσουν τους 2 που μονομαχούν τώρα για ψήφους από ΔΗΣΥ [Αβέρωφ – Χριστοδουλίδης] ποιόν θα ψηφίσουν αν δεν πάει [που είναι σοβαρή πιθανότητα να μεν πάει] ο ό,ποιος δικός τους υποψήφιος δεύτερο γύρο..


      Τζαι με αφορμή την απόπειρα λογοκρισίας του γκρουπ των υποστηρικτών Χριστοδουλίδη, θα εν καλά να σκεφτούν τζαι όσοι δεν θα ψηφίσουν τους 2 που μονομαχούν τώρα για ψήφους από ΔΗΣΥ [Αβέρωφ – Χριστοδουλίδης] ποιόν θα ψηφίσουν αν δεν πάει [που είναι σοβαρή πιθανότητα να μεν πάει] ο ό,ποιος δικός τους υποψήφιος δεύτερο γύρο..

Διότι τα κολπάκια του Αβέρωφ δεν έχουν σαν στόχο το μικρό τζαι ασήμαντο, αν μάθαμε κάτι από την υποκρισία του τόσα χρόνια, αλλά στο να στήνει δίκτυα υπονόμευσης τζαι under the table συναλλαγών..

Οπότε μια δαιμονοποίηση Χριστοδουλίδη στο κυπριακό μπορεί να λειτουργεί σαν μια μονοδιάστατη επίσης, εικόνα, που θα αφαιρεί από το γεγονός ότι τζαι ο Αβέρωφ ανήκει στο κόμμα που όχι απλώς ναυάγησε το Κραν Μοντανά, αλλά τζαι που ψήφιζε το 2018 ένα τύπο που συζητούσε τα δυο κράτη... Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα που να κάμνει τον Χριστοδουλίδη χειρότερο από τον Αβέρωφ. Ο Αβέρωφ όμως μπορεί να είναι χειρότερος, αν μιλούμε για κίνδυνο δυο κρατών, η ΝΑΤΟ ποίηση του κυπριακού..

Το Ισραήλ στην Μεσόγη μοιάζει με Αβερωφική εξωτερική πολιτική ας πούμε..

Όσο για τις απόψεις οπαδών – ο αβερωφισμός θα παίξει με την σχέση της συζύγου του Χριστοδουλίδη με τον Μόρφου. Όμως είναι ο Αβέρωφ που συνεργάζεται στην Βουλή με τους τοπικούς Αζόφ – το γελαμ του νεοφασισμού... Έτσι εκλέξαν την Αννίτα..

Γενικά αρχικά σχόλια για να έχουμε καθαρό πεδίο...

Γιατί ο Αβερωφισμός θα πουληθεί τζαι σαν χαμολέων. Όπως τότε που νανούριζε τον Άντρο για λύση, ενώ ο πρόεδρος του μιλούσε για δυο κράτη..

Τζαι ακόμα εν είπαμε τίποτε για τη διαπλοκή τζαι το κατ΄εξοχην σύμβολό της..


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποθεση της κ. Γιαννάκη φαίνεται να μετατράπηκε, με τις αντιδράσεις της [τζαι των εκ των φαινομένων, υποστηρικτών της], σε υποψία σαν σύμπτωμα διαπλοκής... το οποίο ενισχύεται από ένα είδος άγχους για λογοκρισία από.. τους «υπερασπιστές»..

Επίπεδο γελοιότητας με το συμπάθκειο – τα κοπελλούθκια του Χριστοδουλίδη πρέπει να πηαίνουν σχολείο με κρατική επιχορήγηση;

· Η Γιαννάκη, όπως ήρταν τα πράματα Χριστοδουλίδη, εν εσένα που εκθετει, με το δημοσιογραφικό δίκτυο που φαίνεται να πλάκωσε για να στηρίξει/προωθήσει τουτο που φαινεται σαν συγκάλυψη...