Η νυν εισαγγελία συμπεριφέρεται σαν όργανο ιδιωτικών συμφερόντων


Το ότι Βουλή ενέκρινε ψήφισμα, καταγράφοντας πια το αυτονόητο- ότι ο κ. Σαββιδης τζαι ο βοηθός του, εμπλέκονται σε σύγκρουση συμφερόντων τζαι ότι οποιαδήποτε απόφαση πάρουν, πλην της παραίτησης ή ανάθεσης του θέματος σε άλλους, θα είναι σκάνδαλο τεκμηριωμένης διαπλοκής. Που καταγράφεται τζαι από ένα από τα θεσμικα όργανα της πολιτείας – της νομοθετική εξουσία.

Ο κ. Σαββίδης ας ψάξει ένα αξιοπρεπή τρόπο για την διάσωση της αυτό-εικόνας του. Η νυν εισαγγελία συμπεριφέρεται [έτσι έγινε με το ζήτημα της παρεμπόδισης της έρευνας της ελεγκτικής υπηρεσίας] σαν όργανο ιδιωτικών συμφερόντων. 51.8% από τα διαβατήρια παραβίαζαν τους κανονισμούς τζαι ο νυν υποτίθεται εισαγγελέας, έκαμνε ότι εν έξερεν τους κανονισμούς [εν του εθκιέβασε, εν τους έψαξε κοκ].. Η εικόνα είναι σαφής – ένας ακόμα θέσμος από-νομιμοποιείται στην εναγώνια προσπάθεια του καθεστώτος Αναστασιάδη να αποφύγει τις συνέπειες της διαπλοκής τζαι της σύγκρουσης συμφερόντων που χαρακτήριζαν σαν υπογραφή αυτά τα πέτρινα χρόνια της διακυβέρνησης Αναστασιάδη δικηγορικού γραφείου, εργοληπτικής εταιρείας Imperio λτδ..




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποθεση της κ. Γιαννάκη φαίνεται να μετατράπηκε, με τις αντιδράσεις της [τζαι των εκ των φαινομένων, υποστηρικτών της], σε υποψία σαν σύμπτωμα διαπλοκής... το οποίο ενισχύεται από ένα είδος άγχους για λογοκρισία από.. τους «υπερασπιστές»..

Επίπεδο γελοιότητας με το συμπάθκειο – τα κοπελλούθκια του Χριστοδουλίδη πρέπει να πηαίνουν σχολείο με κρατική επιχορήγηση;

· Η Γιαννάκη, όπως ήρταν τα πράματα Χριστοδουλίδη, εν εσένα που εκθετει, με το δημοσιογραφικό δίκτυο που φαίνεται να πλάκωσε για να στηρίξει/προωθήσει τουτο που φαινεται σαν συγκάλυψη...