• Η νοσταλγία του Ακκιντζιη;…Η πως η συναγερμικη πτέρυγα «της λύσης» [κάποτε] τωρα είναι εξαφανισμένη σε αναζήτηση καρέκλας – τζαι ντε φάκτο συγκάλυψης των ημέτερων..

 



Η νοσταλγία του Ακκιντζιη;…Η πως η συναγερμικη πτέρυγα «της λύσης» [κάποτε] τωρα είναι εξαφανισμένη σε αναζήτηση καρέκλας – τζαι ντε φάκτο συγκάλυψης των ημέτερων..
Διεισδύει ο ιός του ως δαμέ άραγε στα κάστρο της συναγερμικης άμυνας;..:)

Η απλά η λαγνεία της καρέκλας απλώνεται σε ένα είδος «ότι ναναι» με στόχο την συντήρηση της εξουσίας;

Θα φανεί. Μέχρι στιγμής οι υποψήφιοι του ΔΗΣΥ υπόσχονται ότι θα υιοθετήσουν τις ιδέες της αντιπολίτευσης για την διαπλοκή τζαι την ανάγκη αλλαγής, αλλα για το κυπριακό εν να λαλούν τίποτε..

Υπαρχει βέβαια τζαι η ακροδεξιά πτέρυγα των υποψήφιων του ΔΗΣΥ. Οποτε τι να πουν όσοι σεργιανίζουν σαν δηθεν φιλελε;..

Απλα ζητούν τυφλή ψήφο…Ότι αν εκλέγουν θα…
Κάπως ετσι εν ηταν τζαι πριν;..

Η ουσία είναι ότι όσοι ψηφίσουν ΔΗΣΥ θα εγκρίνουν ντε φακτο την συνέχιση της πολιτικής σύνδεσης διαπλοκής τζαι μη λύσης/προσπάθειας συντήρησης της διχοτόμησης με οδοφράγματα/ττελια κοκ. Τζαι οι ψήφοι τους θα βοηθήσουν την εκλογή νούμερων όπως ο Κυπριανού του ΔΗΣΥ στην Λεμεσό - τζαι οι ανάλογοι υπόλοιποι.. Ψηφίζοντας άμεσα η έμμεσα τον Δίπλαρο είναι μια ευθύνη..ατοιμικη τζαι ηθική..Εκαμε προεκλογική στον τάφο του Χίτη...Ο οποίος ούτε τους φιλελε συμπαθούσε, τζαι έζησε μέχρι να ακούσει τον Κληρίδη να τον απειλεί ότι θα καταθέσει εισήγηση στην Βουλή να τον διερευνήσει/καταδικάσει σαν εγκληματία του ποινικού δίκαιου..

Οποτε το να κρύβεται κάποιος/α πίσω από το δάκτυλο του/της, είναι κωμικό πια..
Ας απολαύσει κανείς ενδεικτικά τον ανεμόμυλο Χάρης Γεωργιάδης λτδ που αγωνίζεται να αποφύγει την δίκη για το έγκλημα της διάλυσης του Συνεργατισμού – τζαι της διαπλεκόμενης σχέσης με τον Χατζηγιάννη πουλώντας καθ’ οδον εθνικιστικές φούσκες..







Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποθεση της κ. Γιαννάκη φαίνεται να μετατράπηκε, με τις αντιδράσεις της [τζαι των εκ των φαινομένων, υποστηρικτών της], σε υποψία σαν σύμπτωμα διαπλοκής... το οποίο ενισχύεται από ένα είδος άγχους για λογοκρισία από.. τους «υπερασπιστές»..

Επίπεδο γελοιότητας με το συμπάθκειο – τα κοπελλούθκια του Χριστοδουλίδη πρέπει να πηαίνουν σχολείο με κρατική επιχορήγηση;

· Η Γιαννάκη, όπως ήρταν τα πράματα Χριστοδουλίδη, εν εσένα που εκθετει, με το δημοσιογραφικό δίκτυο που φαίνεται να πλάκωσε για να στηρίξει/προωθήσει τουτο που φαινεται σαν συγκάλυψη...