• Ένας κυπραιος αστυνομικός σώζει την τιμή της κοινωνίας τζαι της εποχής – από τους κάθε Νουρήες, Χαρούληδες Αναστασιάδηες κοκ..


Ένας κυπραιος αστυνομικός σώζει την τιμή της κοινωνίας τζαι της εποχής – από τους κάθε Νουρήες, Χαρούληδες Αναστασιάδηες κοκ..

Όταν η εξουσία προσπαθεί να βουττήσει την κοινωνία στο βούρκο του ρατσισμού, η καθημερινή αντίσταση είναι αυτό που σώζει την αξιοπρέπεια του ατόμου, τζαι δημιουργεί τα αντι-σώματα αντίστασης στο οχετό που προσπαθεί να συγκαλύψει άλλα με τη δαιμονοποίηση των αδύναμων..

Η είδηση λαλεί: Διώκεται πειθαρχικά ο υπεύθυνος του χώρου κράτησης στα Μεσόγεια. Επειδή επέτρεψε στους κρατουμένους «να χρησιμοποιούν επιπρόσθετα στρώματα ύπνου, να παίζουν βόλεϊ και να πλένουν... υπερβολικά τα ρούχα τους.» [16/4/2021, Χαραυγή]...

Όταν οι ναζί προσπαθούσαν να εξοντώσουν μερίδα πολιτών/ανθρώπων εξαπέλυαν εκστρατείες δαιμονοποίησης. Αυτό κάμνουν τζαι όσοι φαίνεται να κουβαλούν στην ντουλάπα κατάλοιπα στρατπεδων συγκέντρωσης τζαι μετά την ήττα του φασισμού/ρατσισμού το 1945.

Ο αστυνομικός υπεύθυνος του χώρου συμπεριφέρθηκε σαν άνθρωπος – όχι σαν όργανο που υπακούει τυφλά στην υστερία που κατασκευάζει η εξουσία.

Τζαι αν ήταν να δούμε την πράξη του σαν μέρος της κυπριακής Ιστορίας – το συγκεκριμένο άτομο, στον θεσμικο χωρο που εργαζεται,  ανήκει στην παράδοση που στις 15 Ιουλίου αρνήθηκε να υποταχθεί στο πραξικόπημα της χούντας τζαι του φασισμού της ΕΟΚΑ β..

ΥΓ. Τζαι για να μεν μπαίνουμε στο παιχνίδι της δαιμονοποίησης, θυμίζουμε ότι ακόμα τζαι στην υστερία του Μάρτη για τα ττέλια, μόνο 42% συμφωνούσε με την κίνηση της κυβέρνησης τζαι τα χαζοχαρούμενα θεάματα της Θεοχάρους. 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποθεση της κ. Γιαννάκη φαίνεται να μετατράπηκε, με τις αντιδράσεις της [τζαι των εκ των φαινομένων, υποστηρικτών της], σε υποψία σαν σύμπτωμα διαπλοκής... το οποίο ενισχύεται από ένα είδος άγχους για λογοκρισία από.. τους «υπερασπιστές»..

Επίπεδο γελοιότητας με το συμπάθκειο – τα κοπελλούθκια του Χριστοδουλίδη πρέπει να πηαίνουν σχολείο με κρατική επιχορήγηση;

· Η Γιαννάκη, όπως ήρταν τα πράματα Χριστοδουλίδη, εν εσένα που εκθετει, με το δημοσιογραφικό δίκτυο που φαίνεται να πλάκωσε για να στηρίξει/προωθήσει τουτο που φαινεται σαν συγκάλυψη...