H κωμική παράσταση Σαββίδη – μα αθθυμήθηκε τους θεσμούς τωρά;




·         Τζαι η κωμική παράσταση Σαββίδη – μα αθθυμήθηκε τους θεσμούς τωρά;

Ο κ. Σαββιδης ανέλαβε ένα πόστο παρά την εξόφθαλμη σύγκρουση συμφερόντων στην οποία εμπλεκόταν [τότε που ο Πολίτης εδιαφήμιζεν τον σαν «επιλογή σοβαρότητας»..:)] – συμμετείχε σε έγκριση παράτυπων διαβατηρίων, σαν μέλος του υπουργικού και υποτίθεται σαν Γενικός Εισαγγελέας θα επόπτευε την έρευνα για τις όποιες παρατυπίες του υπουργικού στο οποίο συμμετείχε. Αν, λοιπόν, είχε έστω και την ελάχιστη ευαισθησία για τους θεσμούς ο κ. Σαββίδης, το πιο λογικό θα ήταν να αρνηθεί τον ρόλο του πλυντηρίου στον οποίο διορίστηκε..

Όμως δεν το έκανε..

«Η Νομική Υπηρεσία  επικρίθηκε από βουλευτές ότι άλλη γνωμάτευση είχε δώσει πέρσι στην Βουλή για τις εκκρεμούσες αιτήσεις πολιτογράφησης [είχε τονιστεί στην Βουλή ότι οι αιτήσεις εξετάζονταν με βάση το ισχύον νομικό πλαίσιο ανεξαρτήτως, αν όταν κατατέθηκαν, ίσχυε άλλο νομικό πλαίσιο.» [Φιλελεύθερος 9/4]. Αλλα άμα του ζητήθηκε να γνωματεύσει από την κυβέρνηση, για αιτήσεις μέσω των οποίων ενδεχομένως κάποιοι ημέτεροι θα στοίβαζαν εκατομμύρια, ο Γενικός εισαγγελέας που αθθυμήθηκε τωρά τζαι επίπεδα πάνω από το πάτο, η Νομική Υπηρεσία του κ. Σαββιδη «κάλυψε την παράκαμψη του νέου κανονιστικού πλαισίου»..

Βόλεψε τους ημέτερους που τον διορισαν, να πουμε κ. Σαββίδη;

Τζαι γιατι επικαλείσαι τον Κώστα Κληρίδη τωρα – το οποίον πίεζαν μερικοί να παραιτηθεί αρον αρον για να αναλάβεις εσύ; Γιατί σε ηθελαν εσένα επειγόντως;..:)

Τζαι μιλάς εσύ για… βάραθρο..

Αν είχες ευθιξία περί επίπεδων, κύριε Σαββίδη, θα είχες παραιτηθεί προ πολλού..

Τωρά απλώς γίνεσαι μέρα με την μέρα πιο κωμικός…

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποθεση της κ. Γιαννάκη φαίνεται να μετατράπηκε, με τις αντιδράσεις της [τζαι των εκ των φαινομένων, υποστηρικτών της], σε υποψία σαν σύμπτωμα διαπλοκής... το οποίο ενισχύεται από ένα είδος άγχους για λογοκρισία από.. τους «υπερασπιστές»..

Επίπεδο γελοιότητας με το συμπάθκειο – τα κοπελλούθκια του Χριστοδουλίδη πρέπει να πηαίνουν σχολείο με κρατική επιχορήγηση;

· Η Γιαννάκη, όπως ήρταν τα πράματα Χριστοδουλίδη, εν εσένα που εκθετει, με το δημοσιογραφικό δίκτυο που φαίνεται να πλάκωσε για να στηρίξει/προωθήσει τουτο που φαινεται σαν συγκάλυψη...