• Τζαι για να επιβεβαιώσει το κυβερνητικό σουργελο την κατάσταση πανικού στην οποία βρίσκεται, όταν μέχρι τζαι η δική τους επιτροπή καταγράφει ότι πάνω που τα μισά διαβατήρια που έδωσαν εν παράνομα, φκαινει ο Κουσιος τηε Αλταμίρα τζαι γυρεύκει να κατηγορήσει άλλους..




Τζαι για να επιβεβαιώσει το κυβερνητικό σουργελο την κατάσταση πανικού στην οποία βρίσκεται, όταν μέχρι τζαι η δική τους επιτροπή καταγράφει ότι πάνω που τα μισά διαβατήρια που έδωσαν εν παράνομα, φκαινει ο Κουσιος [της σύγκρουσης συμφερόντων Αλταμίρα] τζαι γυρεύκει να κατηγορήσει άλλους.. Η απόπειρα Μετατοπισης όπως τον πνιγμένο που πιάνεται από τα μαλλιά του..:)

Τωρα έφταιξε τους ο Ν. Παπαδόπουλος τον οποίον έγλειφαν πριν. Πολιτογραφήθηκαν λαλει ατομα τζαι που το δικηγορικό γραφείο Τ. Παπαδόπουλος.. Που τ’ αλήθκεια! Δαμέ τζιείνος που ενέκρινε τα διαβατήρια (Πρόεδρος, ο ίδιος ο Κούσιος, υπουργοί) εδιαφημίζαν τα τζιαι εν είσιεν τίποτε τζιαι οποιοσδήποτε άλλος εν μεμπτόν..

 Οποτε Κουσιε τι σημαίνει τούτο; Αν είναι κάτι επιλήψιμο στις πολιτογραφήσεις του γραφείου Τ. Παπαδοπούλου, τότε γιατί εσεις σαν κυβέρνηση εγκρίνεται το; Τζαι αν υπαρχει κάτι προβληματικό, τεκμηριώστε το...Τζαι φυσικά ανάλογη έρευνα/τεκμηρίωση πρέπει να γίνει για τις εξυπηρετησεις στο δικηγορικό γραφείο το οποίο διαχειρίζονται τωρα οι κόρες του προέδρου σας...:)

Να αθθυμαστε ότι το γέλιο που προσφέρετε εν για την κατάντια σας...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποθεση της κ. Γιαννάκη φαίνεται να μετατράπηκε, με τις αντιδράσεις της [τζαι των εκ των φαινομένων, υποστηρικτών της], σε υποψία σαν σύμπτωμα διαπλοκής... το οποίο ενισχύεται από ένα είδος άγχους για λογοκρισία από.. τους «υπερασπιστές»..

Επίπεδο γελοιότητας με το συμπάθκειο – τα κοπελλούθκια του Χριστοδουλίδη πρέπει να πηαίνουν σχολείο με κρατική επιχορήγηση;

· Η Γιαννάκη, όπως ήρταν τα πράματα Χριστοδουλίδη, εν εσένα που εκθετει, με το δημοσιογραφικό δίκτυο που φαίνεται να πλάκωσε για να στηρίξει/προωθήσει τουτο που φαινεται σαν συγκάλυψη...