Εντάλματα σύλληψης παραγόντων του ποδοσφαίρου ανεκτέλεστα στα συρτάρια

Αναδημοσίευση από την εφημερίδα Σοσιαλιστική Έκφραση





Η πληροφορία μας δόθηκε από Επαρχιακό Δικαστή, φίλο της διαδικτυακής μας εφημερίδας την Τετάρτη το απόγευμα 15/11/2016.

Εκδόθηκαν την ίδια ημέρα ανά το παγκύπριο 41 εντάλματα σύλληψης από τα Επαρχιακά Δικαστήρια ανά το παγκύπριο με τα οποία διδόταν διαταγή προς τον Αρχηγό της Αστυνομίας και τους εντεταλμένους κατά από τις διαταγές του αστυνομικούς να ανακόψουν και να συλλάβουν 41 επώνυμους, υψηλά ιστάμενους παράγοντες σωματείων του Κυπριακού ποδοσφαίρου μεταξύ των οποίων ήταν Πρόεδροι και Αντιπρόεδροι των Σωματείων της πρώτης κατηγορίας, στελέχη της ΚΟΠ, προπονητές και ποδοσφαιριστές.
Τα ονόματα τους δεν μας έχουν δοθεί για ευνόητους δεοντολογικούς λόγους. Ένα ένταλμα συλλήψεως είναι εμπιστευτικό και δεν πρέπει να διαρρεύσει το όνομα του αναζητούμενου προσώπου πριν την εκτέλεση του. Η πληροφορία πάντως διασταυρώθηκε με μέλη της αστυνομίας οι οποίοι είναι και πάλι φίλοι της διαδικτυακής μας εφημερίδας. Η πληροφορία που μας δόθηκε μας προκάλεσε κατάπληξη.

Στο παρά ένα και ενώ οι αστυνομικοί του κλιμακίου που ασχολείται με τα στημένα ποδοσφαιρικά στοιχήματα βρίσκονταν μέσα σε αστυνομικά αυτοκίνητα, καθοδόν για να προβούν σε συλλήψεις πήραν τηλεφώνημα από ιεραρχικά ανώτερους τους να μην εκτελέσουν τα εντάλματα σύλληψης. Ο λόγος που τραβήχτηκαν πίσω και μπήκαν στα συρτάρια τα εντάλματα σύλληψης είναι απλός. Τα χρήματα είναι πολλά, τα στημένα είναι πολλά και σε αυτά εμπλέκονται μεγαλόσχημοι κύκλοι της Κυπριακής κοινωνίας οι οποίοι συνεργάζονται με κύκλους του υποκόσμου στην Σαγκάη στην Κίνα.

Παντελής Πουλιόπουλος  


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποθεση της κ. Γιαννάκη φαίνεται να μετατράπηκε, με τις αντιδράσεις της [τζαι των εκ των φαινομένων, υποστηρικτών της], σε υποψία σαν σύμπτωμα διαπλοκής... το οποίο ενισχύεται από ένα είδος άγχους για λογοκρισία από.. τους «υπερασπιστές»..

Επίπεδο γελοιότητας με το συμπάθκειο – τα κοπελλούθκια του Χριστοδουλίδη πρέπει να πηαίνουν σχολείο με κρατική επιχορήγηση;

· Η Γιαννάκη, όπως ήρταν τα πράματα Χριστοδουλίδη, εν εσένα που εκθετει, με το δημοσιογραφικό δίκτυο που φαίνεται να πλάκωσε για να στηρίξει/προωθήσει τουτο που φαινεται σαν συγκάλυψη...