Ενδεικτικό του δυτικού αδιέξοδου στο ουκρανικό



·         Ενδεικτικό του δυτικού αδιέξοδου στο ουκρανικό ήταν τζαι η κωμική απόφαση να απαγορευτεί η μεταφορά ρωσικού πετρελαίου στην ΕΕ μέσω πλοίων, αλλά να επιτρέπεται μέσω αγωγών. Κατέγραφε τις εσωτερικές διαφωνίες τζαι προφανώς έριχνε ένα κοκκαλάκι στους maniacs των κυρώσεων, αναγνωρίζοντας ταυτόχρονα την απουσία προθυμίας για κυρώσεις με συνέπειες για την Ευρώπη..

Η ασυναρτησία των δηλώσεων της μαντάμ Ούρσουλα [της λογοκρίτριας] ήταν εκφραστική. Την μια δεν θέλουμε, την άλλη θέλουμε πετρέλαιο, κατά το ελληνικό «την μια έτσι, την άλλη γιουβέτσι»..

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποθεση της κ. Γιαννάκη φαίνεται να μετατράπηκε, με τις αντιδράσεις της [τζαι των εκ των φαινομένων, υποστηρικτών της], σε υποψία σαν σύμπτωμα διαπλοκής... το οποίο ενισχύεται από ένα είδος άγχους για λογοκρισία από.. τους «υπερασπιστές»..

Επίπεδο γελοιότητας με το συμπάθκειο – τα κοπελλούθκια του Χριστοδουλίδη πρέπει να πηαίνουν σχολείο με κρατική επιχορήγηση;

· Η Γιαννάκη, όπως ήρταν τα πράματα Χριστοδουλίδη, εν εσένα που εκθετει, με το δημοσιογραφικό δίκτυο που φαίνεται να πλάκωσε για να στηρίξει/προωθήσει τουτο που φαινεται σαν συγκάλυψη...