· Τζαι μια γερμανική καταγραφή του «κύριοι δυστυχώς κέρδισε η Ρωσία»



·         Τζαι μια γερμανική καταγραφή του «κύριοι δυστυχώς κέρδισε η Ρωσία»

Vasilis Kafantaris

Wolfram Weimer Γερμανός δημοσιογράφος: «Φοβάμαι ότι τώρα βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια άβολη αλήθεια, η Ρωσία κέρδισε αυτόν τον πόλεμο»

Συνοπτικά: "ουσιαστικά έχει κατακτήσει το Ντονμπάς, με μεγάλα εδαφικά κέρδη που είναι τόσο μεγάλα όσο η Ολλανδία και το Βέλγιο μαζί.

> Παράλληλα πραγματοποίησε τη χερσαία σύνδεση με την Κριμαία.

> Η Ουκρανία δεν έχει τη δύναμη, ακόμη και με τα όπλα που μπορούμε ακόμα να παραδώσουμε.

>Πώς υποτίθεται ότι η Ρωσία θα χάσει αυτόν τον πόλεμο τώρα;

> Και η Ρωσία κερδίζει επίσης το διεθνές παιχνίδι των κυρώσεων. Η Κίνα στηρίζει τη Ρωσία, οι Ινδοί κάνουν μπίζνες όπως ποτέ άλλοτε με τη Ρωσία. Σημαντικές αναδυόμενες χώρες όπως η Βραζιλία και η Νότια Αφρική έχουν εγκαταλείψει τη Δύση. Και ο ομοσπονδιακός καγκελάριος είχε ένα ταξίδι στη Νότια Αφρική, και συνάντησε τη δημόσια διαφωνία των Αφρικανών ηγετών. Δεν θέλουν κυρώσεις, δεν θέλουν καν να μιλήσουν για επιθετικό πόλεμο.

> Αυτό σημαίνει ότι χάσαμε και αυτόν τον διεθνή αγώνα για να κερδίσουμε τη διεθνή κοινότητα, την πλειοψηφία των κρατών. Και φοβάμαι ότι πρέπει να το παραδεχτούμε.

> Δεν μπορούμε να κερδίσουμε αυτόν τον πόλεμο, πρέπει να τον τελειώσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Γι' αυτό έχει επίσης μεγάλη αξία να ξεκινήσει μια διπλωματική πρωτοβουλία από την ομοσπονδιακή μας κυβέρνηση αν και ήταν τόσο απρόθυμη να κρατήσει ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με τη Μόσχα. Το Βερολίνο έπρεπε στην πραγματικότητα να παρουσιάσει ένα ειρηνευτικό σχέδιο και ελπίζω ότι το ταξίδι στο Κίεβο θα έχει αυτό το αποτέλεσμα."

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποθεση της κ. Γιαννάκη φαίνεται να μετατράπηκε, με τις αντιδράσεις της [τζαι των εκ των φαινομένων, υποστηρικτών της], σε υποψία σαν σύμπτωμα διαπλοκής... το οποίο ενισχύεται από ένα είδος άγχους για λογοκρισία από.. τους «υπερασπιστές»..

Επίπεδο γελοιότητας με το συμπάθκειο – τα κοπελλούθκια του Χριστοδουλίδη πρέπει να πηαίνουν σχολείο με κρατική επιχορήγηση;

· Η Γιαννάκη, όπως ήρταν τα πράματα Χριστοδουλίδη, εν εσένα που εκθετει, με το δημοσιογραφικό δίκτυο που φαίνεται να πλάκωσε για να στηρίξει/προωθήσει τουτο που φαινεται σαν συγκάλυψη...