Η παρουσίαση του θεάματος Αννίτα. Όλα τα φερέφωνα ήταν εκεί.



Η παρουσίαση του θεάματος Αννίτα. Όλα τα φερέφωνα ήταν εκεί.

Ο Ρεπόρτερ από την ίδια μέρα της ανακοίνωσης του Αβέρωφ, το παρουσίασε σαν κίνηση «ματ». Προφανώς, στην ανάγκη ξεπλύματος και παραπλάνησης χάνουν τζαι οι λέξεις το νόημα τους. Η αντιπολίτευση [ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ, Οικολόγοι] έδειξαν διάθεση να συνεχίσουν την συνεργασία παρά την πρώτη μετεκλογική επίθεση να πειστούν ότι.. έχασαν, ενώ έχουν τώρα 27 solid έδρες στη Βουλή, τζαι εκαλύφκαν άνετα άνω του 40% του εκλογικού σώματος [όσα τζαι το κυβερνητικό μπλοκ το οποίο όμως άρχισε να δείχνει τις πολυδιασπάσεις του]. Άρα σε ποιούς τζαι γιατί θα ηταν «ματ» - δηλαδή τελική νικηφόρα κίνηση; Σιγουρα όχι στην αντιπολίτευση. Το γΕλαμ θα ψήφιζε την Αννίτα σαν ..γυναίκα; Ατε να δούμε...:)...Εσιει υποχρεώσεις λογικά απέναντι στο καθεστώς [όσα απωθημένα τζαι να εσιει ο Θεμιστοκλεους]– θα τις αποκαλύψει τοσο γληορα;...Ο Καρογιαν θα εγκατέλειπε τις φαντασιώσεις του για μια Αννίτα; Για την Αννίτα οϊ φυσικά, αλλα ο Καρογιαν χρωστά πολλά στον ΔΗΣΥ. Τζαι για την ώρα θα του είναι χρήσιμος...:). Όσο για το εξευτελισμένο [με την υπόσχεση προεδρίας] Σιζόπουλο, σιγά που είσιεν μαράζι να γοητευτεί την Αννίτα. Τον Σιζόπουλο φαίνεται να βρίσκεται κάπως τζαι υπό απειλή, αν δει κανείς ότι φαίνεται να επανέρχεται το ζήτημα του σχεδόν ενός εκατομμυρίου που του χαρίστηκε. Αλλα τζαι άλλα. Γενικώς όμως κανένας από το εν δυναμει συνεργάτες του ΔΗΣΥ δεν φαίνεται ότι θα μπορούσε να πειστεί από την Αννίτα – απλά θα εψήφιζαν όποιο υποψήφιο του ΔΗΣΥ, με δεδομένες τις συναλλαγές/υποσχέσεις/υποχρεώσεις – πλην βεβαίως των απωθημένων, που αναμένεται να δούμε αν θα εξαγοραστούν η όχι. 

Τα άλλα ΜΜΕ ήταν εξίσου γραφικά: ο Πολίτης τα Σάββατο ονόμαζε «ντρίμπλα» το κόλπο Αννίτα. Η ίδια ακριβώς έννοια με το «ματ» του Ρεπόρτερ. Λες και [ή μήπως έτσι ακριβώς;] το προεδρικό /ΔΗΣΥ έστειλε οδηγίες στα ημέτερα ΜΜΕ ότι η γραμμή τωρά θα ήταν να παρουσιαστεί η Αννίτα, σαν επιτυχία που πάλι έβγαζε «νικητή» τον ΔΗΣΥ. Κωδικές λέξεις «Ματ»/ «Ντρίμπλα». Οβερ..:)

Δεν θέλεις τον Φρόιντ για να σου πει ότι μια τέτοια εμμονή να προσπαθείς να πεις/επαναλαμβάνεις ψυχοκαταναγκαστικα σχεδόν, «κέρδισα/είμαι νικητής» κοκ, ενώ εμφανώς είσαι τζαι εσύ χαμένος, εν μάλλον προϊόν φόβου να μην αποκαλυφθεί η πραγματικότητα σου.

Ο Δαλίτης που έριξε επίσης πρωτοσέλιδο «Αβέρωφ έριξε το γάντι..»  [πόσο κιτς πλέον – η γυναίκα γίνεται σύμβολο μεσαιωνικής μονομαχίας ιπποτών.. :)] για να μας πει στην ροή του κειμένου [σαν υποβολή] ότι δεν πέτυχε η συνεργασία ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ. Αναπαραγωγή της αρχικής προσπάθειας την νύχτα των εκλογών, με φόντο το άγχος του κόμματος που προσπαθεί να εξυπηρετήσει. Διότι αν η συμμαχία ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ δεν πέτυχε, τότε γιατί ο ΔΗΣΥ δεν τηρεί τις υποσχέσεις σε Σιζόπουλο ή τζαι Κάρογιαν; Γιατί όχι ο Αβέρωφ [το όνομα του οποίου λανσαρίστηκε την προηγούμενη μερα από το δίκτυο του προεδρικού]; Διότι δεν φκαίνουν οι αριθμοί – τζαι ξέρει το καλά ο Δαλίτης. Απλώς προσπαθεί να μετατρέψει την πρώτη αποκάλυψη του εν δυναμει διαλυτικού σκηνικού στους υποτιθέμενους συμμάχους του ΔΗΣΥ, με [με όλο τον σεβασμό στην κ. Αννίτα σαν άτομο] την λογική της παρουσιασης μια ποζας/θεάματος.. Θα έχει λόγο η Αννίτα [για να πουμε εστω ότι θα είναι ελκυστική σε άλλους χώρους]; Πότε τον απέκτησε τζαι εν τον είδαμε; Μήπως όταν ήθελε να λογοκριθούν τα έργα του Γαβριήλ;

Είναι προς τιμή του κυπριακού κινήματος γυναικών η ανακοίνωση ότι το όλο θέαμα ήταν φτηνά σεξιστικό. Αθθύμιζεν τον Αναστασιάδη που στο υπερασπιστεί την Γιολίτη εξευτέλισε την με το να μην την αφήσει, υπουργός υποτίθεται, να μιλήσει καν. Τελεία και παύλα. Μίλησαν οι άντρες του ΔΗΣΥ..:)


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποθεση της κ. Γιαννάκη φαίνεται να μετατράπηκε, με τις αντιδράσεις της [τζαι των εκ των φαινομένων, υποστηρικτών της], σε υποψία σαν σύμπτωμα διαπλοκής... το οποίο ενισχύεται από ένα είδος άγχους για λογοκρισία από.. τους «υπερασπιστές»..

Επίπεδο γελοιότητας με το συμπάθκειο – τα κοπελλούθκια του Χριστοδουλίδη πρέπει να πηαίνουν σχολείο με κρατική επιχορήγηση;

· Η Γιαννάκη, όπως ήρταν τα πράματα Χριστοδουλίδη, εν εσένα που εκθετει, με το δημοσιογραφικό δίκτυο που φαίνεται να πλάκωσε για να στηρίξει/προωθήσει τουτο που φαινεται σαν συγκάλυψη...