• Το μπλοκ της αντιπολίτευσης ΙΙΙ. Αλλαγή Γενιάς.



Η νέα εμφάνιση στο μπλοκ της αντιπολίτευσης, δηλαδή αυτών οι οποίοι είχαν μια συνεπή στάση στη βουλή τον τελευταιο χρονο τζαι δεν φαίνονταν να εξαγοράζονται, είναι η «Αλλαγή γενιάς» της Άννας Θεολόγου. Η Θεολόγου διακρίθηκε στη βουλή με τις παρεμβάσεις για τα τραπεζιτικά. Ουσιαστικά, τα ατομα που εστίασαν στην ύπαρξη ενός βαθέως κράτους διαπλοκής στο τραπεζιτικό τομέα ήταν 2 γυναίκες – η Άννα Θεολόγου τζαι η Ειρήνη Χαραλαμπίδου του ΑΚΕΛ.

Αρχικά έστησε μια συμμαχία με το κόμμα των κυνηγών, τζαι φάνηκε να πιάνει αρκετά εντυπωσιακά ποσοστά για πρωτοεμφανιζόμενο σχήμα – άνω των 5%. Όταν ο Σαββίδης έτρεξε [σαν μπάτλερ του προεδρικού τζαι του ΔΗΣΥ;] να ξεθάψει κανονισμούς που να εμποδίζουν διπλές ονομασίες κοκ, η συνεργασία διασπάστηκε. Αλλά η κ. Θεολόγου φάνηκε να αναπληρώνει την απόσυρση των κυνηγών τζαι να μετατρέπει την κινηση της  σε κόμμα με δυναμική. Είναι πιθανό να αντλήσει ψήφους τζαι από τον χώρο της αποχής.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποθεση της κ. Γιαννάκη φαίνεται να μετατράπηκε, με τις αντιδράσεις της [τζαι των εκ των φαινομένων, υποστηρικτών της], σε υποψία σαν σύμπτωμα διαπλοκής... το οποίο ενισχύεται από ένα είδος άγχους για λογοκρισία από.. τους «υπερασπιστές»..

Επίπεδο γελοιότητας με το συμπάθκειο – τα κοπελλούθκια του Χριστοδουλίδη πρέπει να πηαίνουν σχολείο με κρατική επιχορήγηση;

· Η Γιαννάκη, όπως ήρταν τα πράματα Χριστοδουλίδη, εν εσένα που εκθετει, με το δημοσιογραφικό δίκτυο που φαίνεται να πλάκωσε για να στηρίξει/προωθήσει τουτο που φαινεται σαν συγκάλυψη...